Volt aki "kijátszotta" a kórházban a csecsemősöket tápszerrel vagy teával?
Én is bababarát kórházban szültem Miskolcon.
A csecsemősök el is mondták az elején, hogy csakis akkor fognak tanácsokat osztogatni, ha direkt megkérjük rá őket.
Akkor szívesen segítenek, megmutatnak bármit, de amúgy hagyják az anyákat a babával.
Nekem se volt tejem az első 2-3 napban csak cseppek, de ilyenkor szinte akkora a baba gyomra, mint egy cseresznye, így ez bőven elég neki.
Nagyon jól teszik, ha nem adnak tápszert, csak végszükség esetén, hiszen a legelején nagyon el lehet rontani a szoptatást, akár végleg tápszeres maradhat a babád.
Ja, és mi van azokkal, akiknek egyáltalán nincs tejük??? Vagy pl anatómiailag nem alkalmas a mellük szoptatásra?
Igenis kell a tápszer, ha nincs más megoldás.
Én azért azt lehetetlen dolognak tartom hogy nincs tápszer az osztályon..
Én 2x szültem baba barát kórházban, de mind a kettőben volt.
Lányomnál 2. éjszaka berongyoltam a csecsemőshöz, mondtam csináljon vmit mert sír a gyerek, na ekkor adott tápszert..mert nekem tejem volt, de a babám nem akart szopizni. :/
Azért fel kéne hogy legyenek készülve bizonyos helyzetekre..pl ha anyuka nem éli túl a szülést, vagy bármi komplikáció van ami miatt nem tud szoptatni, akkor valamit enni kell annak a babának nem?
De egyébként pedig szerintem nyugodtan vigyél be, ha van ha nincs..kapják be..ha még segíteni sem tudnak, akkor ne szóljanak bele abba hogy te mit csinálsz a gyerekkel!!
De komolyan!!
Ez felhabotito! Es megis milyen jogon szolhatnanak bele ha cumisuvegbol adsz neki tapszert vagy vizet?
Mindenkinek joga van eldonteni,hogy akar-e szoptatni vagy sem.Plane ha akarnal,de nincs tejed.
Attol eltekintve,hogy be nem tennem oda a labam az elozo rossz tapasztalat utan,biztos nem dugdosnam a cumisuveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!