Annelin vagy Hanka név szebb szerintetek?
Figyelt kérdés
Nem tudunk dönteni...2014. jún. 3. 15:36
11/28 anonim válasza:
Zándoki Hanka nagyon szépen hangzik.
Petra?
12/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
A Petra nagyon szép, de jöhetnek még ötletek!
2014. jún. 3. 16:10
13/28 anonim válasza:
Áník.
Amugy ha mar a Hanka biztos, miert kerdezted?
14/28 anonim válasza:
Még az Ajna tetszik nekem.
11-es voltam
15/28 A kérdező kommentje:
A ti válaszaitok után döntöttük el, mert most ahogy belegondolok a Hanka tényleg szebben hangzik.:))
2014. jún. 3. 16:15
16/28 anonim válasza:
A kettőből nekem is a Hanka tetszik jobban, de szerintem nagyon szép lenne a Hanka és Annelin együtt, a két ikernek. :) Kicsit szokatlan név, de egyre jobban tetszik, ahányszor kimondom magamban, és mindenképp jobban azoknál, amiket még írtál utána. De Hanka és Evelin is szép lenne.
18/28 anonim válasza:
nekem a Hanka nem tetszik :/ szép is meg cseng is, de vagy Hanna vagy Janka, de ennek a kettőnek a keveréke már sok nekem :(
Annelin meg aztán végképp, akkor Anna vagy Evelin, de megint 2 név összehozva sok.
De ha már így belementünk, a Janka és az Evelin igazán szép név párosítás lenne, hasonló csengésű, de mégsem összekeverhető nevek :)
19/28 anonim válasza:
Zora, Zelma, Zoe valami Z betűs.szerintem tok jok a vezeték nevetekhez.
20/28 A kérdező kommentje:
Zora nagyon aranyos.:)A Zoé is tetszik!
2014. jún. 3. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!