Elsős gyereknek hol érdemesebb megvenni a tanszereket; hipermarketben, vagy papírboltban?
hiper
ott kicsit olcsóbb a normális mint pl az office depotban :-)
érdemes megnézi h az adott márka melyik boltban van jobb áron
mi tavaly a felét a tescoban felét az auchanban vettük meg
A hiperekben jó áron lehet vásárolni, ugyanazt a füzetet árulja a papírbolt is, csak háromszoros áron.
A hipernél arra kell figyelni, hogy a jó minőségűt vedd meg (vonalzó, körző, ceruzák), ne a gagyit.
Ráadásul a hiperben sokkal nagyobb a választék és egy helyen mindent meg is tudsz venni.
Szerintem is hiperben. Errefelé már elvétve van papírbolt, ami meg van, az marha drága.
Az én fiam is most lesz elsős, mi biztosan a Tescoban, Intersparban fogunk első körben nézelődni, maximum ha ott valamit nem kapunk meg, akkor megyünk papírboltba.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Sokat segítettetek!
Még lenne kérdésem: most, vagy inkább az augusztusi akciók alatt olcsóbb vásárolni? Mert ugye szoktak olyat, hogy az akciós ár ugyanannyi, mint egyébként a rendes ár.
A másik, hogy milyen márkát jó venni pl. színes ceruzából, filcből? Itthonra süni volt, de nem tudom az iskolába az jó-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!