Akinek szoptatás alatt hónapokig nem jön meg a vérzése, szoktatok terhességi tesztet csinálni?
Figyelt kérdés
8 hónapos a babám, még nem jött meg. Elgondolkodtam, hogy kéne csinálnom egy tesztet. Védekezünk, gyógyszert szedek, de azért mégis .....2014. máj. 28. 21:13
1/4 anonim válasza:
Akkor minek a teszt? Soha nem csináltam tesztet amíg nem mensiztem, mivel védekeztünk. Nem is voltam terhes.
2/4 A kérdező kommentje:
Az orvosom mondta a 6 hetes kontrollon, amikor felírta a gyógyszert.
2014. máj. 28. 21:23
3/4 anonim válasza:
Én akkor szedtem a Cerazettet, mikor a lányomat szoptattam, ezalatt az idő alatt egyáltalán nem jött meg (2 éves koráig). Mikor abbahagytam a szoptatást, beszedtem a maradék gyógyszert, és ezután pár héttel jött meg először. A fiam esetében gumit használtunk, ez esetben 10 hónapig nem jött meg. Én nem csináltam tesztet, mert nem történt baleset, nem felejtettem el bevenni egyszer sem a gyógyszert és nem is voltam beteg (hányós, hasmenős, antibiotikumos).
4/4 anonim válasza:
Én minden hónapban csináltam egy terhességi tesztet, amíg nem menstruáltam szoptatás alatt. Bár védekezünk mindig óvszerrel, azért biztos, ami biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!