Ti nem vagytok elkeseredve az emberek rosszindulatán itt a gyiken?
Főleg a gyereknevelés, családi kapcsolatok meg szerelem kategóriában az emberek lepontozzák a segítő választ.
Aztán privát üziket írnak fenyegetőzve (teljesen nonszensz, így nyírlak ki meg úgy...), meg mindenféle dolgokat mondanak a másikra kommentekben.
Tudom, hogy nem kell ezzel törődni, de ezek az emberek szerintetek simán dolgoznak utána tovább egy cégnél meg átmennek a boltba, ha végeztek az üzivel?
Vagy ilyen agresszív, primitív emberek az utcán simán lelőhetnek minket? Vagy csak itt a neten nagy a szájuk?
Mert én értem, hogy valaki csak viccből nethuszárkodik, de valahogy én mégsem tudnék ilyeneket írni másokra, hogy "te nem vagy ember", főleg egy olyan kommentre, hogy "az én gyerekem hányban született".
Ti mit gondoltok?
Igen, az utolsónak igaza van! Persze nem kellene vele törődni, de szerintem egy épeszű ember nem kezd el kanyázni egy privát üziben, meg ilyeneket írni, amiket mind említettünk.
gondoljatok bele, mekkora para, hogy ilyen gondolkodású ember akár leülhet mellénk a buszon...
Szia kérdező :-)
Én meg magasról teszek a " vércsékre", ha olyan kérdést látok, ahol a tapasztalatommal segíteni tudok, akkor igenis válaszolok, nem egyszer volt, hogy a kérdező mellé csak páran álltunk ki...ezért vagyok ilyen szép alacsony %-on, de nem érdekel, ettől én nem leszek kevesebb.
Azokat az embereket, akikre gondolsz, én csak sajnálni tudom, valószínű a való életben nem, csak itt tudják kiélni magukat, arctalanul, névtelenül. Ez mindent elmond róluk, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!