Illene megköszönni nem?
Kölcsön adtam egy pár dolgot egy ismerösömnek de még azt se mondta fakutya mikor vissza adta (légzésfigyelő, sterilizálo.stb stb
legalább ha nem is nekem köszönte volna meg akkor a gyerekeimnek vesz egy kilo almát és igy köszöni meg. ez sértő és szarul estett. engem ugy tanitottak anno hogy minimum meg kell köszönni a dolgot ha egyszer kölcsönadnak dolgokat
Illene!!!
De ne várj köszönetet. Ő ennyire "jólnevelt." Te is kérj kölcsön tőle valamit(még ha nem is kell), aztán amikor visszaadod, többször is köszönd meg, hátha így megtanulja. Mondd el neki, hogy mennyire jól jött a segítsége, hálás vagy ezért. Így könnyeben tanul, mintha egyéb megjegyzésekkel illetnéd.
Mi is adtunk kölcsön pár dolgot, amit aztán vissza kellett kunyiznom, mert az illető magától vissza sem adta volna. S mikor nagy nehezen végre visszahozta a dolgokat, semmit sem mondott.
Sajnos van ilyen. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!