Ha 2014. májusban igényeltem meg a családi pótlékomat akkor június elején csak azt az egyet kapom meg vagy az áprilisit is? Mert ugye a családi pótlék visszamenőlegesen jön és az áprilisit nem kaptam meg .
Rólam van szó :) .
Betöltöttem a 18-at és kikerültem az állami gondozásból és a gyámom segített megigényelni a csp-t.
Áprilisba kerültem ki ebből a rendszerből és ugy lett megigényelve az én nevemre hogy 2014. május.
Ugye a csp az visszamenőlegesen jön. Tehát akkor szerinted megkapom júniusban az áprilisit is ? Vagy csak a májusit?
Nem . Az biztos hogy nem a gyámom kapta meg mert a márciusi jön áprilisba. És ő április 27-ig kérte rám az ellátmányt.
Tehát akkor az amit májusba kellett volna kapnom az elúszik??
Szerintem azt még megkapta. Ha akkor mondott le róla, nem hiszem, hogy átfutott ilyen rövid idő alatt a rendszerben.
Mikor lettél 18? Hányadikán? Mert ha 27-én, akkor az áprilisi még neki járt (vagyis pár nap híján az egész). Max a 27-30-i napokra törtrészt kérhetsz tőle (ha megkapta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!