Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek ágyra tehető pelenkázój...

Akinek ágyra tehető pelenkázója van, a kb 2 éves gyerekét hol pelenkázza, mit tesz alá?

Figyelt kérdés
Hajladozik már nagyon és a gyermek meg lelóg róla. Sima alátéten nem szeretek pelenkázni, mert felgyűrődik.
2014. máj. 26. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:
már a 18 hónaposomat is ott pelenkázom ahol épp érem:)szőnyegen,ágyon,nem teszek alá semmit.
2014. máj. 26. 14:55
 2/3 anonim ***** válasza:
10 hónapos koráig pelusoztam csak a pelenkázón, utána a nagy ágyon, alátéten, aztán később meg már tényleg ott ahol értem :)
2014. máj. 26. 15:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekünk pelenkázó szekrényünk volt, de "csak" kb 1 éves koráig pelenkáztam ott, utána meg "ahol értem" :D

2 évesen már szobatiszta volt, de akkor már tuti nem is fért volna el. Szerintem pelenkázd az ágyon, esetleg plédet, törölközőt vagy textilpelenkát teríts alá, ha esetleg "balesetes" lenne az könnyű kimosni.

2014. máj. 26. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!