Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tiramisut gyereknek hogy?

Tiramisut gyereknek hogy?

Figyelt kérdés
Szeretném, ha lenne benne igazi mascarpone, kávé (koffeinmentes?) és vmi likőríz (??), és ha nem lenne benne tojás és puding...
2014. máj. 23. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Én különben sem szoktam bele rakni pudingot, a tojás meg elhagyható:

babapiskótát megforgatod koffeinmentes kávéba, raksz bele egy kis rum aromát, mascarponeba belekevered egy vanília belsejét, felversz egy kis tejszínhabot cukorral, összekevered és kész.

2014. máj. 23. 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:
42%
én adnám neki rendesen. úgy sem eszik meg belőle olyan tetemes mennyiséget,h. a koffeintől kiugorjon a szíve... a tojás meg saját,tehát tudnám,h. friss.
2014. máj. 23. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Az én gyerekbarát változatom:

macikávét és kakaót csinálok, ebbe forgatom a piskótát

fél liter tejszínhabot és 2 doboz mascarponét összekeverek, bele édesítő (cukor stb., ki mit használ), vaníliás cukor v. vanília kivonat

sorba rakom a piskótát, rá a krém fele, másik réteg piskóta, krém másik fele

a tetejére felvert tejszínhabot teszek, megszórom kakaóporral (formás pogácsaszaggatóval szoktam mintázni)

Eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptam. Ez jó azoknak is, akik tartanak a nyers tojástól.

2014. máj. 23. 19:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Ugyan úgy mint ahogy magunknak.

Attól mert gyerek, nem kell mindentől óvni. Nem fogja megenni az egész tepsi tiramisut, tehát nem lesz a kávétól és esetleg attól a kis rumtól semmi baja ami benne van.

2014. máj. 24. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!