Aki ért hozzá, szerintetek milyen ez a gyerekülés?
Kislányom 3,5 éves múlt, a régi ülését kinőtte. Azt kaptuk kölcsön, márkásabb darab, akitől kaptuk dicsérte, de igazából nem értek így hozzá, hogy pontosan milyen szempontokat vegyek figyelembe, ha venni akarok.
Ezt néztem ki, fazonban és árban is jónak tűnik, és amiket írnak róla, szerintem jónak tekinthető.
Szerintetek?
Meg se nyitom a linket. Lorellit ne.
Ha mindenképpen 9-36 kg-os ülést szeretnél, akkor pl. Recaro.
Nania szintén kacat.
Bele kéne próbálni a gyereket egy 15-36 kg-os ülésbe, lehet, hogy már az jó neki.
Ebben a súlykategóriában már olcsóbbak az ülések, mert nem kell bele annyi cucc, itt már a kocsi bizt.övével kötöd be a gyereket.
A nagylányomnak Cybex van, nagyon jó, kényelmes ülés.
Ja, nem, nem elég a magasító!
A nagylányom most 6 éves, és még hosszú évekig akarom autósülésben utaztatni. Nagyon fontos az oldalvédelem, ezért nem való semmire az ülésmagasító.
Én ezt nem értem.
Itt ez a kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Itt azt írja a többség, hogy nevetséges 50 ezer Ft-ot kiadni egy autósülésért. Itt meg csak ilyen 50-100 ezreseket ajánlanak. Na, most hogy van ez?
Vagy ez az oldal nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!