A Rebeka névről milyen lány jut eszedbe?
Nekem egy lány lakik az utcámba, Rebeka..
Ő fekete hajú és zöld szemű.
A Rebeka névről a 3 éves kislányom jut eszembe. Ránézek és egy tüneményes, csodaszép, BARNA hajú kislányt látok.
Annyira "rebekás", nagyon illik rá ez a néz.
(Pedig először nekem se tetszett)
Sajnálom szegényt. De jól teszi,hogy nem veszi zokon ha oltogatják a sebei miatt. :)
Köszi a válaszokat.
Nekem sokáig favorit név volt,aztán az egyik kolléganőm azt mondta,hogy úgy fogják csúfolni,hogy Rebeka bekaka,meg Ribi!
Padagógusok vagyunk,tudom,kegyetlenek a gyerekek,ha csúfolódásról van szó!Tudom,ha nem a neve miatt csúfolják,akkor a füle,orra stb.miatt de elment a kedvem a névtől!
Hanna lett a lányom!
Amúgy ismerek egy Rebekát,Rebusnak becézik,igazi vagány csaj,kicsit fiús,szeret focizni,szereti az autókat,rövid tüsis haja van!Imádnivaló!
A 20:17-es válaszadónak üzenném, hogy MINDEN nevet lehet csúfolni!
A kérdés feltevőjének pdeg az üzenem nevezze el csak bátran Rebekának a kislányát! Csodaszép név, a kislányod azonosulni fog a nevével, és teljesen mindegy kinek mi jut eszébe róla.
Errol a nevrol a hugom jut eszembe aki most 12 eves,jo tanulo,kedves,gyonyoru es nagyon-nagyon tud szeretni.
Szerintem nagyon jo valasztas egy kislanynak.
21:59
Köszönöm :)
Rebeka lesz a lányom neve már 3hónapja beszéltük párommal.
Gondoltam megkérdezem,mi a véleménye másnak erről a névről,de csak jókat olvasok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!