Nektek milyen lány és fiú nevek tetszenek? Milyen nevet adnátok a pici emberkéteknek?
Lány: Lilla, Amina, Emma,
Fiú: Levente, Bence, Szilárd, Áron
Igaz, hogy nagyon messze van még számomra a gyerekvállalás, de ha lányom lenne Emmának vagy Lucának, ha fiam akkor Ákosnak nevezném el. :)
14/L
Lány: Hanna, Vanda
Fiú: Dominik, Roland
Lány: Zoé, Szófia, Emília
Fiú: Ignác
Ha fiam lesz most, akkor ez lesz a neve. Igazából még én magam se találtam olyan fiú nevet ami igazán tetszene. :(
nekem a ritka nevek tetszenek!
lány: Küllikki,Miett,Norina,Dorina,Lorina,Lizett,Linett,Verita,Alíz,Esztella,Ariela,Emili,Leila,Luca,Lejla,Lujza,Ninett,Bíboranna,Babetta,beneditta,Mici,Darla,Fruzsina,Rézi,Darla,Flóra,TRixi,Tavaszka,Miranda,Amanda,Kimberli,Zseraldina,Lorianna,Milágrosz,Latinka,Heléna
fiú:Aurél,Izidor,Krisztián,Celesztin,Diegó,Ramiró,Romárió,Lionel,Mateusz,Iván,Berzsián,Rafael,Otelló,Fridolin,Benjamin,Brendon,Marcell,Lándor,Gobert,Nelzon,Flórián,Patrik,Csongor,Misel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!