Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tervez vagy van valakinek 3...

Tervez vagy van valakinek 3 gyereke? Hány év korkülömbség van köztük?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék 3. babát. A kislányom és a kisfiam közt 22 hónap a korkülömbség. lányom 3 a fiam 1 éves.

A legnagyobb dilemmám most az, hogy a következő gyerekünket is így tervezzük, hogy kb 2 év legyen köztük, vagy jobb ha már ők nagyobbak lesznek? Azt mondják az olyan jó, ha már a másik kettő nagy

és utána jön egy kicsi, mert akkor ő még egy darabig kicsi marad.De szerintem az is olyan édes amikor 3 kis törpe rohangál az ember körül :) Néha már úgy szeretném most, néha meg úgy gondolom, hogy milyen jó lesz ha már nagyobbak lesznek és akkor újra nekiállhatok babázni. Ha van valakinek tapasztalata kérlek írjátok meg nekem, talán segít a döntésbe!

2009. dec. 28. 20:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nálunk: 16,13,1 :-)
2009. dec. 30. 17:22
 12/17 anonim ***** válasza:
Szia! Igaz, én már 30 éves vagyok, és van egy 32 éves bátyám, meg egy 20 éves öcsém. Nálunk elég nagy a korkülönbség, de szerintem ez szuper! Imádjuk az öcsénket mióta megszületett. Fantasztikus ember lett belőle, bár ez nem tartozik a kérdéshez! :-) Ha nagyobb a korkülönbség, akkor végülis neked is könnyebb, és már a tesók is nagyon sokat tudnak vele foglalkozni.
2009. dec. 30. 17:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Szia!Mi is 3-t terveztünk kis korkülönbséggel.4 éves a legnagyobb, 2 éves a középső és egy héten belül ha minen igaz megszületik a 3. fiunk is.Én nem szerettem volna nagy korkülönbséget, mert azt akartam, hogy igazi pajtások legyenek, hasonló gondokkal, élményekkel, örömökkel, ne az egyik még azon gondolkodjon, hogy vonatozzon, vagy autózzon az oviban, a másik meg azon, hogy mi legyen az érettségin. Mert köztem és a tesóm közt 8 év volt és nagyon nem jöttünk és jövünk ki egymással ma sem.Mintha nem is ismernénk egymást.
2009. dec. 30. 18:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Nálunk a két nagyobb (fiú) között 2 év 5 hónap, a középső és a picilány között 2 év 9 hónap van. A babák között dolgoztam, és nagyon örülök, hogy így alakult a korkülönbség, édesek mind a hárman, a fiúk már szinte teljesen összenőttek, jól eljátszanak együtt! Egyébként nem is akartunk sokat várni, mert az elsőt is már 29 évesen szültem.
2009. dec. 30. 18:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Az elso gyerekeim ikrek 14 eves lanyok es most van egy 11 hos lanyom. Szerintem jobb ha nagyobb a korkulombseg mert ahogy irtad sokkal jobb ujra babazni pl. 8 ev utan es nagyon imadjak a nagyok a kicsit, sokat jatszanak vele es azert jo dolog, hogy a nagyok kozt van egy kicsi is.
2009. dec. 30. 20:07
 16/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek :)
2009. dec. 30. 23:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Én 26 éves lány vagyok van 2 öcsém az egyik 21 a másik 11 éves. Én pont így szeretném az én gyerekeim között is a korkülönbséget, mert nekünk tesóknak iszonyú jó volt és most is nagyon jó így a szüleinkről nem is beszélve:) Már nem lakom otthon se én se a nagyobbik öcsém és mindig mondják a szüleink, hogy annyira jó, hogy még van otthon velük 1 kisgyerek, nem maradtak egyedül:) Nagyon sok ismerősünk mondja anyáéknak, hogy milyen jó nekik, hogy még van otthon gyerekük és irigylik őket nagyon:)) mert pl. a volt oszt. társaink is elkerültek már otthonról régen és az ő szüleik meg kettesben vannak otthon és mindig mondják milyen jó az én szüleimnek, h nekik még van otthon 1 gyerek, úgy bánják, h ők anno nem vállaltak még 1 picit:) hát igen:) tényleg jó lehet még 1 kisgyerek otthon:) és anyuék is olyan boldogan tologatták 10 év után megint a babakocsit, teljesen megfiatalodtak:) Iszonyú jó a kapcsolatom a tesóimmal, nagyon jól kijövünk egymással. Rengeteget vagyunk a kicsi öcsénkkel, nagyon sokat játszunk vele. És anyuéknak is sokat segítettünk anno az akkor pici körül:) Én is és a nagyobbik öcsém is nagyon örülünk, hogy lett még 1 kistesónk, imádjuk!!:) szerintem nagyon jó 10-15 év után még 1 kisbaba:) Köztem és a kisebbik öcsém között 15 év van, de iszonyú jól elvagyunk együtt, imád nálam lenni, sokszor eljön 7végéken itt is alszik, rengeteget játszunk, nagyon aranyos:)

Szal az én véleményem, h mind a tesóknak, mind a szülőknek nagyon jó még sok sok év múlva 1 kicsi:)

2010. okt. 14. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!