Szerintetek fiút vagy lányt nehezebb nevelni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 11:00
1/4 anonim válasza:
Mindkettőt ellehet rontani, és mindkettőt lehet jól is nevelni,de egyik sem könnyű.
2/4 anonim válasza:
2 fiam és 2 lányom van (17, 14, 12 évesek és a pici 16 hónapos). Nem hinném, hogy különbség lenne a nevelésük nehézségi fokában. Minden gyerek más, akár fiú, akár lány és persze minden életszakasznak megvan a maga nehézsége, de a gyönyörűsége is.
3/4 anonim válasza:
Egyértelműen lányt én mint nő tudom milyen nehéz a nőkkel egyre több a rózsaszín ilyen olyan kakiló beszélő baba.A legdurvább amit láttam az egy baba anyakönyvi kivonattal... kérdezem én minek??????
Én 3 hónapot bírtam a munkahelyemen a 10 női kollegina mellett sztem ez mindent elmond...
4/4 anonim válasza:
Szerintem a lányok nehezebb esetek. Mert könnyen elviszi a szerelem,a divat,a barátnők ezekkel nehéz megküzdeni. Hiszékenyebbek,hisztisek,makacs,beképzelt,vagy épp depressziós! Lusta ,sírós,álmodozó,érzékeny,nem bújós mint egy fiú.Szóval fiú jobb:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!