Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Sugár keresztnév milyen?

Rouge kérdése:

A Sugár keresztnév milyen?

Figyelt kérdés
A vezetéknév az Remény. Szerintetek ciki vagy cuki a Sugár keresztnév egy kislánynak? :-) Babát tervezünk, és már felmerültek a nevek is.
2014. máj. 12. 19:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezt ugye viccnek szántad?

Remény Sugár?

2014. máj. 12. 19:29
 2/18 anonim ***** válasza:

úgy,hogy Remény Sugár úgy szép, de nekem kicsit olyan cigányos.. a 'sukár" sukhár" szóból adódóan

szerintem inkább 2. névnek adjátok neki :)

2014. máj. 12. 19:29
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmas. Ne szúrj ki a gyerekkel. Körberöhögnék őt.
2014. máj. 12. 19:36
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem vicc, tudom hogy fura, igazából a páromnak tetszik nagyon. Nekem a Rebeka és Ruben a nyerő, de most elgondolkodtam a Sugáron is. Tetszik is meg nem is, nem tudom mennyire lenne ciki :-))
2014. máj. 12. 19:37
 5/18 anonim ***** válasza:

Nekem alapból nem tetszik a Sugár, akkor már inkább Napsugár, a vezetéknevetekhez meg főleg nem adnám...Remény Sugár...érdekes..

Én inkább a Napsugárra vagy a Rebekára szavaznék!! :)

2014. máj. 12. 19:40
 6/18 anonim ***** válasza:
Szep ötlet, de borzasztó ..
2014. máj. 12. 20:09
 7/18 anonim ***** válasza:
48%
Katasztrófa! Mindegy h nekem nem tetszik..de emberek nem tudom miért szurnak ki a gyerekükkel...Vad Málna, Réti Virág és hasonlók...komoly szakmában ha felnő szerinted nem éri hátrány? Celeb bohócnak mondjuk bármikor elmehet,ez igaz...
2014. máj. 12. 20:35
 8/18 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy nem tetszik az ötlet, de nyugodtan lehetsz egy kicsit kedvesebb is. Olvasd vissza, írtam, hogy csak egy ötlet. Éppen azért tettem ki a kérdést, hogy lássam, milyen hatással van az emberekre. Neked nem tetszett, semmi baj, volt itt más is, akinek nem, mégis meg tudta mondani normálisan. Csak erre kérlek téged is, köszönöm. Kellemes estét.
2014. máj. 12. 20:43
 9/18 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik. A Sugár nem, a Napsugár igen. De a Reményhez semmiképpen nem adnám.
2014. máj. 12. 20:53
 10/18 anonim ***** válasza:
Nagyon sukar nev :D
2014. máj. 12. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!