Félek nem fogják felvenni oviba a kislányomat. Vagy kötelesek felvenni?
Sziasztok
Lányom március 10-én lett 3 éves. Most költözünk, így sajnos lemaradtunk a beíratásról. Szerintem már eldöntötték kiket fognak felvenni. Holnap fogok bemenni minden oviba, melyikbe van hely. Van esély hogy felvegyék valahova?
Üdv: Anna
Köszönöm szépen!!
Remélem valamelyikbe felveszik, mert nekem szeptembertől munkába kell állnom.
A ti esetetek speciális a költözés miatt.
Menj be az oviba, ott elmondod, hogy miért most jöttél. Ráadásul munkába állsz, tehát emiatt előnyt élvez a lányod az olyan kicsikkel szemben, akinek még otthon van az anyukájuk.
Van esély. Minden évben vannak menő-jövő gyerekek.
Köszönöm!!
Békéscsabáról Szombathelyre költöztünk.
Remélem felveszik.
mi elköltöztünk 2 éve novemberben. decemberben volt 3 éves a fiam, akkor még nem volt meg a lakcímkártya. november közepén bementem az oviba, felvették január 3.-ától, közben megcsináltattuk a lakcímkártyákat és azt beadtam december közepén.
aztán idén októberben költöztünk, de ezt már tudtuk augusztusban így bementem ott a körzetes oviba, hogy ez van, még nem költöztünk el, de inkább ingáznék mint hogy év közben kelljen ovit váltani.
felvették, novemberben vittem be a lakcímkártyát.
szóval én nem tudok ilyenről, hogy 3 hónapnál régebbi kell legyen ;)
az viszont baj, hogy az előző lakcímeteken nem jelentkeztetek mert azzal kerültetek volna be a rendszerbe és csak átjelentkezés lett volna. így viszont lemaradtatok hivatalosan és nem költöztetek, inkább ebből lehet gond, de ha rendesek akkor meg fogják oldani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!