Kinek hogy vált be a "mássz utánam" állatka (maci, tigris, egér, szamár)?
6,5 hónapos kislányom 2 hete, tehát 6 hónaposan elkezdett négykézláb hintázni. Úgy gondoltuk, hogy na akkor Karira kap egy mássz utánam állatkát láttunk sokfélét, aztán mivel a Fülest nagyon szereti gyürmékelni, birkózni (van egy hatalmas plüss Fülese) azt vettünk, beszél zenél és természetesen megy :)
Nos a lányom ahelyett, hogy mászna utána megtanulmányozta, majd amikor elindult a farkánál fogva visszahúzza. Nézegeti a pofiját ahogy beszél, csapkodja a hátulját, hogy zenéljen stb.
Viszont elindult mászni, de sajnos a távirányítóért :( Most kicsit szomorú vagyok, hogy "kidobtunk" ennyi pénzt holott elég lett volna egy általános 1000 ft-os távirányító, ami csak az Övé lett volna.
Szerintem még kicsi a babád ehhez a játékhoz.
Várj vele, tedd el, ha már biztosan tud négykézlábazni, huncutkodni, bújócskázni, akkor vedd elő újra.
Köszönöm mindenkinek. Azért kapta, mert olyan gyorsan fejlődik, és hátha ezzel jól elszórakozott volna.
Viszont több napja próbálkozunk, és csak a távirányító és az én telefonom hozza izgalomba. Azokért képes átkepeszteni az egész szobán, még ha többször el is esik mászás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!