Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek hogy vált be a "mássz...

Kinek hogy vált be a "mássz utánam" állatka (maci, tigris, egér, szamár)?

Figyelt kérdés

6,5 hónapos kislányom 2 hete, tehát 6 hónaposan elkezdett négykézláb hintázni. Úgy gondoltuk, hogy na akkor Karira kap egy mássz utánam állatkát láttunk sokfélét, aztán mivel a Fülest nagyon szereti gyürmékelni, birkózni (van egy hatalmas plüss Fülese) azt vettünk, beszél zenél és természetesen megy :)

Nos a lányom ahelyett, hogy mászna utána megtanulmányozta, majd amikor elindult a farkánál fogva visszahúzza. Nézegeti a pofiját ahogy beszél, csapkodja a hátulját, hogy zenéljen stb.

Viszont elindult mászni, de sajnos a távirányítóért :( Most kicsit szomorú vagyok, hogy "kidobtunk" ennyi pénzt holott elég lett volna egy általános 1000 ft-os távirányító, ami csak az Övé lett volna.

2009. dec. 26. 17:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a játék után mikortól, de az én lányom MOST 1 évesen mászik négyzkézláb az előtte négykézláb mászó apja, vagy másik gyerekek után! :)
2009. dec. 26. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok, ja, és képzeld, van itthon két "kamu" távirányító (elemek is vannak benne, hogy nehezek legyenek, mint az "igazi"...), nos, egyik sem kell neki, csak a rendes távirányítók érdeklik... azokat pedig teljes erővel földhöz vágja.. a saját távirányítóit még véletlenül sem fogja a kezébe... még ki is kerüli őket mászás közben.. :)))
2009. dec. 26. 17:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Mostmár ne okold magad,ilyenek a gyerekek:) Sokszor a srága játékok nem érdeklik 1 darab szines zörgő zacskó vagy papir meg lázba hozza őket:)
2009. dec. 26. 17:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem tedd el, és kb fél év múlva vedd elő újra. :) Akkor már mászni fog utána.
2009. dec. 26. 17:28
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Add el,még szinte uj,és nem is buksz rajta sokat.Én hülyeségnek tartom ezeket a játékokat.
2009. dec. 27. 23:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Enyém is ezt csinálta, pedig akkor már 8 hónapos volt:(
2009. dec. 29. 13:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Na én ugyanígy voltam mint te. Micimackónk van, 8 hónaposan kapta a lányom de először félt tőle! Mászott előtte és tutult nehogy utolérje. Aztán csak azt csináltam hogy nem kapcsoltam be, így megszokta, most már mehet amikor akar de nem érdekli. Ránéz és kész, most 9 hónapos. Jól kidobtunk több 1000ft-ot az ablakon, 1 kacattal több van csak itthon. Én a helyedben eltenném és 1 vagy másfél hónap múlva megint odaadnám neki, hidd el sokat változik az az idő alatt. De az is lehet hogy így jársz mint mi :)
2009. dec. 29. 13:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem még kicsi a babád ehhez a játékhoz.

Várj vele, tedd el, ha már biztosan tud négykézlábazni, huncutkodni, bújócskázni, akkor vedd elő újra.

2009. dec. 29. 14:07
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek. Azért kapta, mert olyan gyorsan fejlődik, és hátha ezzel jól elszórakozott volna.

Viszont több napja próbálkozunk, és csak a távirányító és az én telefonom hozza izgalomba. Azokért képes átkepeszteni az egész szobán, még ha többször el is esik mászás közben.

2009. dec. 29. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!