Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudnátok ajánlani jó bababoltot?

Tudnátok ajánlani jó bababoltot?

Figyelt kérdés
Budapesten lévő bababoltokat keresek, hol érdemes vásárolni a picinek. Első baba, gyakorlatilag semmink nincs:(

2014. máj. 5. 13:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Babaszafari.

www.babaszafari.hu

Normális árak, kedves, türelmes, hozzáértő eladók, van kínálat (Duna Pláza környékén van a bolt, de van netes rendelés is)

2014. máj. 5. 13:38
 2/14 anonim ***** válasza:
minimanó. Babaszafarit én abszolút nem ajánlom.
2014. máj. 5. 13:40
 3/14 anonim ***** válasza:
Tudom, h a Brendon-t sokan szidják, mert eléggé drága, de nekem csak pozitív véleményem van róluk. Hazudnék,ha azt mondanám, h sokat vásároltam már ott, de amiket vettem maximálisan meg voltam elégedve. Hozzáértő személyzet, sokszor szuper akciók voltak/vannak. (etetőszék, gyerekülés, body-k)Bár, mifelénk elég kevés bababolt van. Érdemes rászánni az időt, és körbejárni a boltokat. Sok ötletet kaphatsz. Bp-n meg gondolom van bőven ilyen bolt.
2014. máj. 5. 13:48
 4/14 anonim ***** válasza:

Elefáni, én mindent ott vettem meg. Az a boltjuk a legjobb, ami Budaörsön van, a Kamaraerdei úton.

[link]

2014. máj. 5. 14:09
 5/14 anonim ***** válasza:

Elefani, brendon, minimano. mi nagyjából itt vásároltunk, persze ruhákat nem, mert horror áron vannak.

Meg a Tesco gyerekrészlege is szuper!

2014. máj. 5. 14:32
 6/14 anonim ***** válasza:
2014. máj. 5. 14:54
 7/14 A kérdező kommentje:
Brendon Váci úti üzlete jó?
2014. máj. 5. 15:25
 8/14 anonim ***** válasza:

budaörsi Brendon a kedvencem, tényleg nem olcsó bolt, de minőségi termékeik vannak, van pontgyűjtő akciójuk is, sok kedvezménykuponok, és jó akcióik is szoktak lennni (popsitörlő, bébikaja stb).

Ezeken felül az elefániban és a babaszafariban vásároltunk be. Babaruhákat szinte kizárólag a Tescoban vettünk, nagyon szépek és elég jó minőségűek, a legtöbb ruhácskánk onnan van.

2014. máj. 5. 15:32
 9/14 A kérdező kommentje:
ruhákat én is a tescoba néztem ki. Most épp a babakocsin rágódok, hogy milyet vegyünk. Vidéki vagyok, bkv-zni nem igen fogok.
2014. máj. 5. 16:47
 10/14 anonim ***** válasza:
Mennyire vagy vidéki?Esetleg Bippa kft,ez Gyál vége Pestimre környéke!Mi ott vettük meg a dolgok 80%-át,kivéve a ruhákat.Keress rá úgy hogy babaholmiolcso.hu,mert nem mindig adja be a Bippát!Sok jó cuccuk van és rettentően segítőkészek!:)
2014. máj. 5. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!