Szerintetek jó választás az Emili név?
Figyelt kérdés
Igyekeztünk olyan nevet választani, ami jelentésében pozitív, de felnőtt korában is használható.2014. máj. 4. 07:28
1/8 anonim válasza:
Inkabb Emília. Siman lehet Emilinek becezni,
2/8 anonim válasza:
Egyik kedvenc. :) A másik a Kimberli, de ott már hülyén néz ki, hogy nem y a vége. Az Emilinél még nem zavaró.
3/8 anonim válasza:
Nem csúnya név, de számomra nagyon sugárzik belőle Amerika.
A lányomnak nem adnám
32 hkm
4/8 anonim válasza:
Emília szerintem is szebb, lehet becézni sokféleképpen. (A lányom Emma, őt is szoktam Emilinek szólítani.)
5/8 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy Emíliaként anyakönyvezzétek, és becézzétek Emilinek :) Felnőtt korban is komolyabb az Emília.
6/8 zabmester válasza:
Én is sokáig gondolkodtam rajta, hogy ha lesz egy lányom, akkor Emili lesz a neve, mert mindig is nagyon tetszett (az Emília valahogy nem, az nekem túl vénkisasszonyos). Aztán letettem róla, amikor egyszer hallottam, hogy az ovi előtt egy anyuka így szólongatja a kislányát. Nagyon cuki kislány volt, nagyon illett hozzá a neve, de egyszerűen olyan idétlenül hangzott magyar szövegkörnyezetben ez a név, hogy ettől azóta sem tudok elvonatkoztatni.
7/8 anonim válasza:
Szerintem pont a Kimberlinél nem zavaró, és az Emilinél igen, hogy nem y-ra végződik. Nekem ez a név így olyan furán néz ki, én nem adnám. Az Emília sem tetszik, akkor inkább Emma. Ez csak az én véleményem persze, én nem szeretném, ha Emilinek hívnának, nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!