Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 gyerkőcnek (0,5 és 5,5 év...

3 gyerkőcnek (0,5 és 5,5 év közöttiek) a ruhákon kívül miket kell csomagolnom 1 hetes belföldi nyaralásra?

Figyelt kérdés

Nyáron megyünk majd a Balatonra, de én már ezek kattogok pár napja. Ahogy elgondoltam szinte a 1/2 házat be kéne pakolnom.

Azt sem tudom milyen szállásunk lesz, mi lesz ott. Ellátást kértünk, de gondolom a picinek nem lesz pempős kaja.

2014. máj. 1. 21:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Június első hetében megyünk Balatonra.

Összeírtam egy listát, hát ....

Felhívtam a szállást. Kiságyat és babakádat tudnak biztosítani, legalább azt nem kell vinnünk.

2014. máj. 23. 20:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Konyhára rákérdeztél? :) Hány méter lett a lista? :D
2014. máj. 24. 01:04
 13/14 A kérdező kommentje:

Konyha nincs a bungiban, de az étteremben szívesen megmelegítik bármikor a babakaját, illetve valami közösségi helyen van mikró.

A lista: álló A4-es papíron 2,5 oszlpo, közepes betűmérettel. És ruhákat, cipőket még nem is írtam fel.

2014. máj. 24. 08:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha ez vigasztal, nekem is lesz olyan hosszú a lista, pedig csak 1 gyerekkel megyünk ( plusz tesóm és bnője) :D Mondjuk, mi kaját,stb-t is viszünk. Grillezünk, lecsót csinálunk ,stb..
2014. máj. 24. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!