Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti vállalnátok úgy gyereket,...

Ti vállalnátok úgy gyereket, hogy a lány 25 éves a fiú pedig 19?

Figyelt kérdés
A lány is dolgozik és a fiú is. Egy darabig a fiú szüleinél laknának.
2014. ápr. 24. 20:50
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Jobban mondva 52%-os!
2014. ápr. 24. 21:27
 12/24 anonim ***** válasza:
89%
Jelents, kit érdekel. Egy 19 éves pedig akkor is csak egy gyerek. Majd te is rájössz, de akkor már késő lesz. Különben is, minek kérded, ha már eldöntötted? Ki is a szánalmas?
2014. ápr. 24. 21:29
 13/24 anonim válasza:
Még nem reagáltál a válaszomra, csak a többiekére. De remélem, hogy tudtam segíteni.
2014. ápr. 24. 21:54
 14/24 anonim ***** válasza:
52%
Nem egyrészt a férjemnek szeretnék szülni, nem a páromnak. Másrészt 25 vagyok és én magamat sem érzem elég érettnek egy gyerekhez nem hogy egy 19 éves gyereket.
2014. ápr. 24. 22:29
 15/24 anonim ***** válasza:
94%
Király lehet mindkét gyerek nagymamához csinál gyereket, ez aztán a felnőtt élet.
2014. ápr. 24. 22:34
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha 5 év múlva elvált kisgyerekes anya akarsz lenni, akkor hajrá.
2014. ápr. 25. 00:18
 17/24 anonim ***** válasza:

A korkülönbség nálunk is ennyi, ez nem gond, az viszont igen, hogy a fiú még csak 19 és gyereket akar a semmire a szülőkhöz.

19 volt a párom (ma már férjem), én 24 amikor összeköltöztünk albérletbe. Ő főiskolára járt, de emellett dolgozott, nekem is jó munkám volt, mégis tudtunk várni a gyerekkel, pláne nem a szülők nyakába költözni.

Ezt csak akkor tenném meg, ha tényleg magas keresettel rendelkeznénk, és max 1-2 hónapról van szó, amíg kiválasztanánk a házat/lakást, ahol lakni fogunk.

2014. ápr. 25. 07:05
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Párom 19 volt,én 20 mikor terhes lettem,nem terveztük,főiskolások voltunk,de megoldottuk és megjegyzem a legtöbb idősebb apát lekörözi,türelemben,felelősségteljes viselkedésben,gondoskodásban,tényleg egy rossz szavam nem lehet rá remek apa jelenleg 23 éves.

Direktbe viszont nem hiszem,hogy úgy vállalnék,hogy ilyen fiatal és a fiú szüleinél kellene élnetek,hidd el nagyon nem kényelmes mi csak 3 hónapot laktunk anyósoméknál,mert amúgy albérletben éltünk,bőven elég volt,sokkal jobb 3asban külön háztartással.

2014. ápr. 25. 07:21
 19/24 anonim ***** válasza:
19%

19évesnek nem szülnék, 25évesen is éretlenek, nemhogy 19évesen.

Nem tudja mi az a gyerek. Most szerelmes, talán még terhesen tud veled mit kezdeni, de kisbabásan bazi nahéz összehozni kettesbent amíg a kicsi anyához van kötve-szopizik. Unalmassá válsz a számára, amikor a haverok barátnővel mennek bulizni, te meg tejben ázol óránként... Kell az neked?

2014. ápr. 25. 07:43
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem. Nem csak attól lesz valaki jó szülő, hogy el tudja tartani anyagilag a gyerekét. Szerintem egy 19 éves lány nem tapasztalt annyit a világról (elenyésző a kivételek száma), hogy érdemben tudjon gyereket nevelni. Régen talán szokás volt, de a mai 19 évesen nem azok, akik száz éve voltak. SZerintem ez korai, minden szempontból. Ettől függetlenül, ha már úgy is úton van, akkor megtartanám, mert még mindig jobb, mint elvetetni. De tervezni ilyen korban, ilyen körülményekkel, nem tervezném még.
2014. ápr. 25. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!