Ti vállalnátok úgy gyereket, hogy a lány 25 éves a fiú pedig 19?
A korkülönbség nálunk is ennyi, ez nem gond, az viszont igen, hogy a fiú még csak 19 és gyereket akar a semmire a szülőkhöz.
19 volt a párom (ma már férjem), én 24 amikor összeköltöztünk albérletbe. Ő főiskolára járt, de emellett dolgozott, nekem is jó munkám volt, mégis tudtunk várni a gyerekkel, pláne nem a szülők nyakába költözni.
Ezt csak akkor tenném meg, ha tényleg magas keresettel rendelkeznénk, és max 1-2 hónapról van szó, amíg kiválasztanánk a házat/lakást, ahol lakni fogunk.
Párom 19 volt,én 20 mikor terhes lettem,nem terveztük,főiskolások voltunk,de megoldottuk és megjegyzem a legtöbb idősebb apát lekörözi,türelemben,felelősségteljes viselkedésben,gondoskodásban,tényleg egy rossz szavam nem lehet rá remek apa jelenleg 23 éves.
Direktbe viszont nem hiszem,hogy úgy vállalnék,hogy ilyen fiatal és a fiú szüleinél kellene élnetek,hidd el nagyon nem kényelmes mi csak 3 hónapot laktunk anyósoméknál,mert amúgy albérletben éltünk,bőven elég volt,sokkal jobb 3asban külön háztartással.
19évesnek nem szülnék, 25évesen is éretlenek, nemhogy 19évesen.
Nem tudja mi az a gyerek. Most szerelmes, talán még terhesen tud veled mit kezdeni, de kisbabásan bazi nahéz összehozni kettesbent amíg a kicsi anyához van kötve-szopizik. Unalmassá válsz a számára, amikor a haverok barátnővel mennek bulizni, te meg tejben ázol óránként... Kell az neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!