Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tej terhesség nélkül?

Tej terhesség nélkül?

Figyelt kérdés
Sziasztok 8 és fél hónapja szültem és eddig 4 szer időre megjött.2 hete viszont már 2 hetet késett mikor éreztem a mellfeszülést megnyomtam a cicim és jött belőle a tej,vettem tesztet 2 őt is megcsináltam negativ.Rá pár napja megjött ugyanolyan volt ugyanaddig tartott mint szokott.a napokban is csináltam nem is 1 tesztet mind negativ.De akkor mikor jön nyomásra tej a cicimből?az egyikből amugy jobban jön.köszönöm
2014. ápr. 23. 15:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én elmennék a helyedben a nőgyógyászhoz, s kérnék egy vizsgálatot, s elmondanám mi történt. Lehet, hogy hormon zavar!

Majd írd meg mi volt!

Üdv egy Anyuka.

2014. ápr. 23. 15:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Már nem vagyok terhes, egyik reggel mégis ömlött a tejem...

(16hónapos volt a lányom, amikor elválasztottam, most 3,5éves, szóval maradék se lehet)

1hét a labor, normális a hormonom, mirigy állomány alig kóros nincs, ennyi...

Doki és doki és doki. Majd rendeződik.

2014. ápr. 23. 15:58
 3/3 anonim ***** válasza:
a proalktin zsinted még nem állt helyre, menj el nögyógyászhoz ö elküld vérvételre és ha bebizonyosodik kapsz rá gyógyszert. Szülés után simán elöfordul dde sokaknak szülés nélkül is. ez egy hormonzavar amit az agyalapi mirigy rendellenes müködése okoz. Van akinek különösebb o nélkül van akinek egyéb hormonális betegség pl PCOS mellékhatásaként van jelen az emelkedett prolaktin szint. Ez gátolhatja is a peteérsést mivel azt az információt kelti mintha szoptatna vagy terhes lenne a nö, igy nincs is peteérés rendesen.
2014. ápr. 23. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!