Süttök a babátok mellett az ünnepekre?
Én ma sütöttem mézeskalácsot. Itthon van az Apja:)
Amúgy akkor igen, amikor alszik. 1,5 éves
Igen.13.5 hónapos a kislányom.Elvileg tegnaptól apa szabin van,de ma el kellett mennie dolgozni :-(
Tegnap már megsütöttem a Mogyorós-mézes kekszet,ma sütöm a beiglit,holnap a sósat.Holnap csinálom a majonézes krumpli és kirántom a halat(24.én sütöm meg).
A bajosabb dolgot akkor csinálom,amikor alszik pl.beigli töltés és feltekerés.Amúgy ott van mellettem a konyhába az etetőszékben v. a járókában.Ő elég jól elvan egyedül is,de tegnap meg holnap itthon volt/lesz a párom.Nálunk a párom besegít a takarításba,így nekem jó dolgom van :-)
nem sütök, nem igénylem.
de én amúgy soha nem akkor főzök, meg ilyenek, amikor alszik, mert akkor csöndben netezek meg teszekveszek.
mindig velem van a konyhában, amikor főzök vagy mosogatok. soha nem zártam járókába vagy kiságyba, bárhova mehet a lakásban.
Szoktam sütni kb heti 1 alkalommal. Most karácsonyra nem fogok, mert anyám és anyósom sütnek beiglit, zserbót, nincs szükség még az én munkámra is.
Egyébként akkor szoktam sütni, ha ébren van a babám. Én sütök, ő meg játszik a földön (1éves).
Én sütök-főzök, 3 hónapos a fiam. Anyukám karácsonyra ér haza külföldről (velünk lakik, de 3 havonta jár haza, mert kint dolgozik). Holnap már elkezdem, megcsinálom a töltött káposztát, franciasalátát. Másnap húsleves és 5 fajta sütemény.
Apa itthon van, ő takarít, addig velem kint van a Manó a konyhába hordozóba, aztán pedig ő szórakoztatja. 2 süti között szopi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!