Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez lehet fogzástól...

Szerintetek ez lehet fogzástól, vagy másról van szó?

Figyelt kérdés

20 hónapos a lányom, 11 foga van. Mikor a 3 rágó jött szinte egyszerre, lázas volt, nyűgös, piros volt a popsija és sebes az orra, az ekcémája is kijött.

Csütörtök óta mondja megint, hogy fáj a fogacskája, nem láttam semmit, de attól még ugye jöhet. Csütörtök éjjel öklendezett, de nem hányt. Péntek este ment a hasa, de annyira, hogy a cipője is olyan lett. Ma éjjel pedig kétszer hányt. Kijött az ekcémája mára és nagyon sebes az orra, csak akkor javul, ha 2-3 óránként kenem sheavajjal.

Napközben minden oké. Kicsit nyűgös, de ennyi. Játszik, eszik.

Lehet a fogtól, mert nagyon az a gyanúm. Ha igen, ilyenkor is diétázni kell, mert ugye hányt?!

Köszönöm!

2014. ápr. 13. 09:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy csak fogzás. Lehet hogy fogzás és mellé valamilyen vírusos fertőzés. Mivel fogzás idején legyengülhet az immunrendszer és lehetnek fogékonyabbak a babák-kisgyerekek a kórokozókra.

Ha egy baba-kisgyerek fogzik, akkor a fokozott nyáltermelődéstől lehet hígabb a széklet, lehet hőemelkedés vagy nagyon enyhe láz, de azért a hányás, vagy ha magas a láz, akkor én biztos nem fognám csak és kizárólag a fogzásra.

Szerintem diétáztasd, adj neki probiotikumot és sok folyadékot.

2014. ápr. 13. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!