Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek nagyon nincs pénze...

Akinek nagyon nincs pénze dekorációra, hogy öltözteti fel húsvétra a lakást?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 11. 13:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
sehogy
2014. ápr. 11. 13:32
 2/13 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 11. 13:32
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem kimondottan húsvéti, de jópofa:

[link]

2014. ápr. 11. 13:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi extra. Az ajtóra egy kis húsvéti tábla, 300ft volt az egyik kisboltabn, kb 5éve megvan. Az asztalra vázába teszek aranyesőt, rá aggatok papírtojásokat cérnával. A tojásokat kivágom papírból, gyerek kiszínezi, és kb ennyi.
2014. ápr. 11. 13:46
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nekem innen a nyuszis füzér nagyon tetszik és igazából csak színes papír, zsinór és egy kis vatta kell hozzá. De a sóliszt gyurma se rossz ötlet, és utána megfesteni a díszeket.

2014. ápr. 11. 13:46
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
sehogy
2014. ápr. 11. 13:53
 7/13 anonim ***** válasza:

Képzeld, éppen ma láttam egy virágboltban olyan tojásokat, amikre kívülről barkaszemek voltak felragasztva, úgy, hogy a tojás ki sem látszott alóla. Egy zsinórral voltak felakasztva. Nagyon szépen néztek ki.

Mi a gyerekekkel tavaly tojásformákat vágtunk ki papírból, ezeket ők színezték ki, szintén madzagot ragasztottunk rájuk, és mindenhová kifüggesztettük őket. Úgy örültek neki!

A piacon veszel egy csokor nárciszt, ha akkor még lesz, és egy köteg barkát, és beteszed őket egy vázába. A barkákra kifújt festett tojásokat aggatsz. Mehet az asztalra!

Szép ünnepet!

2014. ápr. 11. 14:12
 8/13 anonim ***** válasza:

Ez a nyuszifüzér mekkora jó!!! :-)))

Egyébként én a kertből szedek "tűzfát", nem tudom mi a rendes neve, olyan fa, amit meg kell hámozni és fehéres színe van belül. Azt teszem vázára, és vannak itthon felaggaszthatós tojások.

Valamint az étkezőben van egy fal, amit mi mindig díszítünk közösen. Pl. most még a farsangi állarcok vannak rajta. Most teszünk oda valami nyuszisat. Ajtóra kis virágdísz. Plusz ilyenkor szoktam lecserélni az asztalterítő és ülőpárnákat a narancssárga szettre.

2014. ápr. 11. 14:17
 9/13 anonim ***** válasza:

Én nem díszítgetem a lakást. Rend lesz, az asztalra teszek ki szép barkát, és ennyi.

Se füzér se se... minek. A kicsik csak a csokit várják, fel se veszik.

(karácsonyi nagy díszitgetés után szabadon én felmondtam ilyen téren...)

2014. ápr. 11. 14:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem pénz kérdése. Millió egy ötlet van az interneten ami szinte semmiből megvan.
2014. ápr. 11. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!