Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány Lénát ismertek? Tényleg...

Hány Lénát ismertek? Tényleg olyan gyakori? (Éda, Édua vélemények? )

Figyelt kérdés

Állítólag rengeteg a Léna, bár én egyet sem ismerek. Alapból mindegy lenne, tetszik a név. De másféléves kislányomnak elég ritka neve van (Lelle) és ha már neki különlegesebb nevet választottunk a kicsinek is szeretnénk.

A másik lehetőseg az Éda lenne, esetleg Édua. Ezekről mi a véleményetek?

2014. ápr. 7. 20:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
én lédát ismerek.
2014. ápr. 8. 06:55
 12/18 anonim ***** válasza:
58%

Én egy 5 éves Lénat ismerek, Édát, Éduát nem, de ezek nem is igazán tetszenek. Viszont a Léna igen, és szerintem a Lelléhez is jól megy.

(Lellét egyet ismerek, ő 3 éves)

2014. ápr. 8. 08:47
 13/18 anonim ***** válasza:

Az én lányom is Léna, imádom a nevét, annyira szép hangzású. (nyilván elfogult is vagyok, de ez a név évek óta kedvencem volt már a babám előtt is).

Az Édua is tetszik, de a Lelléhez szerintem jobban illik a Léna.

2014. ápr. 8. 09:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegyik ritka név és szép is.Egy Éduáról hallottam.Attól,hogy mostanában többet adják,még nem túl gyakoriak.
2014. ápr. 8. 13:16
 15/18 anonim ***** válasza:
35%

Tényleg olyan gyakori?

Bocsi, de fel sem kellett volna tenned a kérdést, mert már megvan régóta a 2013-as névstatisztika. Jócskán benne van az első 100-ban

2014. ápr. 8. 16:13
 16/18 anonim válasza:
33%
Yorkimat hívják így :)
2014. máj. 4. 13:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Egy Léna és egy Édua ismerősöm van, mindketten kislányok még. Szerintem egyáltalán nem gyakori, illetve a Léna most kezd talán bejönni a divatba, ha lehet így írni.
2015. máj. 14. 11:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Az oviban legalabb 10 Lena van, /kb.300 gyerekbol/,lanykam legjobb baratnoje is az. En is ezt a nevet szerettem volna,de a ferjem meg a fiam leszavazott. Nagy ravaszul javasoltam a Milenat is,de atlattak rajtam.:)Igy lett Blanka. Egy Eduat ismerek a faluban,o 27 ev korul lehet. De en ammondo vagyok,ha tetszik egy nev,es meg tudtok egyezni,akkor nyugodtan adhatod neki,nem szamit,h.mennyire gyakori nev.
2017. jún. 8. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!