Van olyan aki nem a szülészeten született?
Én majdnem a mentőben születtem meg.Már kint volt a fejem :-) Végül is nem emlékszem,hogy pontosan hol láttam meg a napvilágot:-D
De anyukám 2.babájaként nagyon siettem kifelé,csak annyit mondtak neki,ne nyomjon még...most őszintén,ha nyomni kell,akkor nyomni kell-tapasztalat :-)
én arra a kismamára lennék kíváncsi aki az autópályán szült a taxissal-élmény lehetett!
Szia!
Hat engem erdekelne a sztorid,de nincs msn-em.De miert nem irod le itt is?:)
Szoval a legfiatalabb sogornom szuletese volt erdekes.
Egy Erdelyi kisfaluba eltek pont a domb tetejen es olyan rossz volt az ut oda h a mento auto nem tudott volna felmenni raadasul keso oszi nyalkas,csuszos ido is volt.
Lenyeg h anyosomra rajottek a fajasok es elindultak gyalog apossal le a falukozpontba hivni a mentoket(csak a hivatalnal volt telefon) de a szomszedhaznal mar mondta anyos h jon a gyerek nem birja.
Igy az az idos neni aki a hazba lakott segitette vilagra a sogornomet aki a negyedik baba volt a csaladba.
Udv:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!