Nem nagyon tudunk dönteni a névkérdésben?
Léna lányunk mellé ismét kislány érkezik.
Izabella, Cecilia, Aliz
Nektek melyik tetszik, vagy melyik nem?
Nekem az Izabella a favorit, férjemnek Aliz és Cecilia is szóba jött. Igazából mindegyiket el tudom képzelni és a férjem is, ezért nehéz. 2 nevet nem szeretnénk. :S
Hát mi úgy voltunk vele hogy nekem az Emília évek óta a páromnak a Doroti...tehát :) én mondhatni elejétől fogva engedtem mert a Doroti is szép és különleges. tehát gondoltam legyen, de én nem elleneztem a két nevet sem és a párom se.
tehát az a lényeg, hogy neked tetszik e az Aliz vagy a Cecília? ha igen engedj...vagy a Léna első sorban kinek az ötlete volt, akkor most a másik válasszon. szerintem mind a három név szép és normális. tehát nem nagyon tudtok mellé nyúlni :) sok sikert.
Léna mellé számomra egyértelműen Izabella!! :)
Cecília nagyon nem tetszik, Aliz se igazán. :/
Köszönöm, hogy írtatok. Azért sem szeretnék 2 nevet, mert Lénának sincs második és szerintem amúgy is felesleges.
(Egyébként Cecilia és Aliz is létezik rövid és hosszú í-vel is, mindkettő anyakönyvezhető.)
Tegnap hazajött a férjem és azt mondta eldöntötte. Neki is az Izabella a legszebb. Szóval várjuk nagyon Izabellát. :)
A Léna amúgy az ő ötlete volt, kamasz kora és az Omega dala óta tudta, ha neki lánya lesz, csak Léna lehet. :)
De mindegy kinek az ötlete, az a lényeg, hogy mindkettőnknek kedves név legyen.
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!