Mennyibe kerül a baby sitter?
Budapesten átlagban olyan 800/1000 Ft-tól olyan 1.500/2.000 Ft/óra (határ a csillagos ég, főleg ha pl. angol anyanyelvű stb.) a babysitterek óradíja.
Attól is függ a díj, hogy van-e szakképzettsége, gyakorlata, mert más az, hogy "kedves hölgy" és más az, hogy egyébként főállásban diplomás óvónő vagy pl. csecsemő- és gyermekápoló vagy szociális munkás és más a ráérő egyetemista diáklány is.
Napi 9,5 óra az idő, amit a gyerekkel kell tölteni vagyis 3 nap alatt összesen 28,5 óra.
A te 15 eFt-os díjazásod 5 eFt/nap az kb 500 Ft-os órabér- ne is haragudj, de én ezt nagyon kevésnek és sóhernek tartom. Én erre legalább 25 eFt-ot adnék.
Ha valóban jó a babysitter, megbízható, ismerős ajánlotta, akkor azért a minimum 800-1000 Ft-ot illenék megfizetni- főleg ha máskor is igénybe vennéd a szolgáltatását.
Útiköltséget általában nem szoktunk külön fizetni, de emellett számomra természetes az, hogy megkínálom kávéval, innivalóval, illetve ebéddel is.
én 20 ezret adnék (ennél többet nem) a 3 napra, utiköltséget nem fizetnék.
az egy honapban neki 80 ezer..tisztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!