Tetszik nektek az alábbi név?
A Marcipán viccesebb lenne, de lényegében ehhez a vezetéknévhez teljesen mindegy milyen keresztnevet választotok.
Ha neked tetszik, akkor legyen ez.
Nekem pl. nem tetszik. Sosem adnék Laura nevet a gyerekemnek, mert utálom.
Nem is értem ezeket a kérdéseket.. nekünk miért lesz jó, ha a lányodat Laurának fogják hívni?!
Nem nekünk kell tetszeni-e, hanem nektek.
Lehet lepontozni, de ezeknek a kérdéseknek akkor sincs semmi értelme.
Bocsánat.
Látom, valaki pontozott helyettem is.
Számomra minden válasz megfelelő, és elfogadom, ha valakinek más a véleménye, és tényleg nem ez alapján döntök. Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.
Amúgy kedves második válaszoló: először is, a mi nevünk SZAMOSI, és nem SZAMOS, tehát a marcipános poénodat nem tudom megfelelően értékelni.
Amúgy igazat kell adnom, az ilyen fajta kérdéseknek tényleg semmi értelme. A kérdésem csak arra irányult, hogy a vezetéknév és a keresztnév másoknak is kellemesen cseng-e így együtt, vagy sem. Ugyanis, ha 20 válaszadóból 18 azt mondja, hogy nagyon nem jön be neki, akkor talán elgondolkodom azon, hogy keressünk mást.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!