Első babával próbálkozók, hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
Saját lakásban éltek,? Házasok vagytok? Mióta próbálkoztok?2014. márc. 30. 14:10
1/7 zabmester válasza:
Bocs, hogy én is válaszolok, nálunk felemás a helyzet, nekem második baba lesz, de a páromnak az első, így is ér? :)
26 évesek vagyunk (illetve én 27 leszek nemsokára). Nem vagyunk házasok, albérletben élünk, most kezdtünk próbálkozni ebben a hónapban.
2/7 anonim válasza:
Nekem első lesz a férjemnek második,saját ház,29éves vagyok és ebben a hónapban kezdtük a próbálkozást.
3/7 zabmester válasza:
Most mi volt a gond? Mi rosszat írtam?
4/7 anonim válasza:
Nem én pontoztalak le :-(
2.voltam megint
5/7 anonim válasza:
Én 25, a párom pedig 27 éves. Egyenlőre még csak az eljegyzésen vagyunk túl, de szerintem nem mostanában lesz esküvő. Saját lakás, kocsi van. Ja, és 2 hónapja próbálkozunk.
6/7 anonim válasza:
Én 26, párom 39. Nem vagyunk házasok. Albérletben élünk és 7 hónapja próbálkozunk.
7/7 anonim válasza:
Én 25,párom 30.Saját lakás,házasok vagyunk.
2 hónapja próbálkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!