Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a babakocsiról? /icandy apple/

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=-Ig7GJGJRRk

[link]

Hamarosan megérkezik Magyarországra és várhatóan nagy divat lesz, ahogyan külföldön is.

Hallott valaki róla, hol lehet kapni, mennyiért bármit.

Köszi

2009. dec. 17. 21:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
semmit nem tudok róla, de a video alapján azt mondom, hogy ha lenen rá pénzem, TUTI hogy megvenném, mert pont annyira tűnik praktikusnak, mint amire én vágyom :)
2009. dec. 17. 21:58
 2/12 anonim ***** válasza:

Ezek a kocsik már forgalomban vannak itthon is!Vagy legalábbis nagyon hasonlítanak, igaz nem ez a márka!

[link]

Minőségben nemtudom mennyire hasonlítanak!

2009. dec. 17. 22:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen szuper!
2009. dec. 17. 22:12
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, én nem vennék ilyet.
2009. dec. 18. 09:08
 5/12 anonim ***** válasza:
Én sem vennék ilyet.Sztem nagy hátránya,hogy lapra csukódik.
2009. dec. 18. 10:22
 6/12 anonim ***** válasza:

Mi hasonló babakocsit vettünk.

[link]

2009. dec. 18. 12:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Az elöttem válaszoló babakocsija csak hasonló(nekem olyan volt,de eladtam mert szerintem túl alacsony illetve kicsi a kosár alul),szerintem ez teljesen olyan mint a videón és ugyan azt tudja,ugyan azzal a felszereltséggel:

[link]

Nekem ilyen van és tényleg ugyan az mint a videón,csak a huzata más,illetve nem lehet 3kerekűként használni,de a többi stimmel.

Én szeretem,jó kocsi.

2009. dec. 18. 12:25
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen Chipolino kocsim van, mint amit az előző válaszoló belinkelt.

Én imádom!!! (Ez a 4. kocsim, de most úgy érzem, ez A tökéletes babakocsi, legalábbis az én igényeimnek)Tényleg szinte ugyanaz a kocsi, mint a kérdező linkjében. Nem tudom ez az apple milyen nehéz, de pl. a Chipolino nagyon könnyű a hasonló kategóriás kocsik között.

2009. dec. 18. 13:19
 9/12 A kérdező kommentje:

Ez a hasonmás babakocsi milyen minőségű? Gondolom nem az az erős alu vázas fajta, mint ez az icandy.

Nekem is van tapasztalatom az ilyen babakocsikkal, egyetlen, de óriási hibájuk, hogy egy-két hónap után nyekeregnek-nyikorognak és nem úgy nyelik el a rázkódást.

Tapasztalatok?

2009. dec. 18. 13:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Előző Chipolinos anyuka vagyok.

Én abszolút elégedett vagyok a vázrendszerrel. Igaz, hogy nem az a nagyon batár aluminium, amire szerintem Te gondolsz. Azok a luxuskategóriás, 150-200 ezres kocsik, és olyan 20 kilónál kezdődnek. Ez a Chipolino a könnyített változat. Mondjuk én pont ezt kerestem, mivel bkv-zni is szoktunk.

2009. dec. 18. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!