Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy zárjátok el a hűtőt a...

Hogy zárjátok el a hűtőt a gyerek elől?

Figyelt kérdés

21 hós kisfiam mániája a hűtőben kutatni. Sajna nem tudjuk a hűtőt elzárni előle, és lelakatolni sem tudjuk.

Folyton a nyomában sem lehetek, és érdekelne, hogy ki mit csinál, hogy a gyerek ne rámolja ki a hűtőgép tartalmát :)

2009. dec. 16. 15:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Elmagyarázom neki számtalanszor és ha már sokadszorra sem sikerül akkor büntetés. Találd ki nektek mi lenne kézenfekvő ilyen esetekben. (Nem verésre gondolok.) Pl: egy kiválasztott helyen kell állnia addig, amíg te nem szólsz neki. Nálunk bevállt.
2009. dec. 16. 16:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
babazár?
2009. dec. 16. 16:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyet vettem és így már csak ütögeti az ajtót vagy szól,ha kér onnan vmit.

[link]

2009. dec. 16. 17:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én nem vagyok az elpakolás, és zárazás híve. A lányom egy éves múlt, és már egész szépen haladunk a dolgokkal. Persze nem könnyű naponta ezerszer elmondani, hogy nem szabad, mert az anyué, apué stb... Igen, folyton szemmel tartom, és magyarázok, hogy mit lehet, és mit nem. Ha nagyon makacsul ragaszkodik valamihez amit nem szabad, akkor jön a bünti. Következetesnek kell lenni!

Így bátran megyünk vendégségbe is, mert tudom hogy nem fogja szétszedni és megrongálni más lakását sem.

2009. dec. 16. 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét gyerekemnek megtanítottam, hogy nem szabad. Sosem kellett semmit zárni.
2009. dec. 17. 08:19
 6/6 anonim ***** válasza:
23%
a pakolás életkori sajátosság! ezt tudomásul kell venni! ha mindig mindent megtiltunk a gyereknek, folyton azt mondogatva, hogy ezt nem szabad, ez apáé, anyáé...stb..., akkor ne csodálkozzon az a szülő, hogy ezzel kiöl mindenfajata kíváncsiságot a gyerekből, és egy félszeg, "bocs, hogy élek" típusú ember lesz később belőle, aki nem mer semmit kipróbálni, megnézni, megfogni, mert beléivódott, hogy jaj, ezt nem szabad!
2009. dec. 17. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!