Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Komárom-Esztergom megyéhez...

Komárom-Esztergom megyéhez tartozom, de akkor miért Veszprémből kapom a családit és a gyest?

Figyelt kérdés
Köszönöm előre is a válaszokat,remélem tud valaki válaszolni!
2009. dec. 16. 14:21
 1/3 anonim ***** válasza:

mert az oepnek nem megyénként van ügyfélszolgálata, hanem régiónként. [link]

Komárom-Esztergom megye a veszprémi régiós központhoz tartozik.

Amúgy számít valamit honnan jön a pénz?

2009. dec. 16. 14:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Csak:)Mert Mo-n élünk,és a jó,ha valami jó bonyolult.Én Bp-en lakom és a ceglédi MÁK-hoz tartozom ezáltal.Ez azért volt nagyon klassz,mert tavaly májusban született a kisfiam,családi pótlékot szeptember végén kaptam először(persze utólag májustól),de nem tudtam nyilván személyesen bemenni hozzájuk és egy enyhe asztalra csapással reklamálni.

Aki nem pesti,de pest megyei,na annak Bp-en intézik az ügyeit.

Eszement hüle bürokrata ország ez,sajnos:(

2009. dec. 16. 14:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Csak azért tartottam fontosnak tudni,mert férjhez mentem időközben és az új adataimat szeretném leadni.Nyáron volt az esküvőnk,lehet ezért büntetést kapni,mert később jelentem le az új adatainkat,és nem 15 napon belül?
2009. dec. 16. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!