A kisfiamnak keresem azt az elsős olvasókönyvet amiből én tanultam olvasni 1986-ban. Mi volt a címe? Ki a szerzője? Hol kaphatnám meg?
Ebben voltak a szereplők ANYA,APA,TOMI, ÉVA stb.
A kisfiam nem igazán tud olvasni,arra gondoltam ebből könnyebben menne neki.Sokáig őrizgettem,de sajna már nincs meg.Honnan tudnám beszerezni?
Nem tudom mi a címe. Tudom mire gondolsz. Én nagyon utáltam. Szókép olvasással tanít és a kutya Gubanc benne. Én sokáig nem tudtam összerakni tőle rendesen a dolgokat és utáltam olvasni.
Szerintem próbálj meg képregényeket adni a kezébe. Kevés a szöveg lebilincselő a cselekmény.
Hogyan tanultak olvasni?
Tanár vagyok egy középiskolában, és egyre több olyan 14 éves gyerekkel találkozom, akik nem igazán tudnak olvasni, és ezért nem is szeretnek. Azt szeretném javasolni, hogy ne a te régi olvasókönyvedet keresd, hanem vidd el a kisfiad egy könyvtárba és válasszatok együtt egy könyvet. Szerintem könnyebb olyan könyvet olvasni vele, amit ő választott és a témája is érdekli. A kolléganőm kisfiát így sikerült megtanítanom egy pár évvel ezelőtt szótagolva, majd folyékonyan olvasni.
Csak egy javaslat, de nálatok is hátha bejön.
Sok szerencsét!
Azt a könyvet én is szerettem és a családom is. Sajnos a kisebb testvéreim már nem olyanból tanultak. :( Nem is tanultak meg olyan hamar olvasni.
Szeritnem könyvtárban vagy antikváriumban megtalálod.
Az előző vagyok. Remélem azt a könyvet keresed amit beírtam a keresőbe. Ha nem azt akkor írd be a keresőbe és biztos kidob majd több találatot.
Sok sikert a könyv megszerzéséhez! : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!