Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A kisfiamnak keresem azt az...

A kisfiamnak keresem azt az elsős olvasókönyvet amiből én tanultam olvasni 1986-ban. Mi volt a címe? Ki a szerzője? Hol kaphatnám meg?

Figyelt kérdés

Ebben voltak a szereplők ANYA,APA,TOMI, ÉVA stb.

A kisfiam nem igazán tud olvasni,arra gondoltam ebből könnyebben menne neki.Sokáig őrizgettem,de sajna már nincs meg.Honnan tudnám beszerezni?

2008. júl. 23. 16:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi a címe. Tudom mire gondolsz. Én nagyon utáltam. Szókép olvasással tanít és a kutya Gubanc benne. Én sokáig nem tudtam összerakni tőle rendesen a dolgokat és utáltam olvasni.

Szerintem próbálj meg képregényeket adni a kezébe. Kevés a szöveg lebilincselő a cselekmény.

Hogyan tanultak olvasni?

2008. júl. 23. 17:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Szia, tudom mire gondolsz én is abból olvastam. Lehet, hogy a nagymamám padlásán még meegvan, ha gondolod megnézem majd. Próbálkozhatsz antikváriumban is.
2008. júl. 23. 18:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Tanár vagyok egy középiskolában, és egyre több olyan 14 éves gyerekkel találkozom, akik nem igazán tudnak olvasni, és ezért nem is szeretnek. Azt szeretném javasolni, hogy ne a te régi olvasókönyvedet keresd, hanem vidd el a kisfiad egy könyvtárba és válasszatok együtt egy könyvet. Szerintem könnyebb olyan könyvet olvasni vele, amit ő választott és a témája is érdekli. A kolléganőm kisfiát így sikerült megtanítanom egy pár évvel ezelőtt szótagolva, majd folyékonyan olvasni.

Csak egy javaslat, de nálatok is hátha bejön.

Sok szerencsét!

2008. júl. 23. 20:00
 4/11 anonim ***** válasza:
A kolléganőm kisfia 7 éves múlt.
2008. júl. 23. 20:01
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.Azért szeretném abból megpróbálni gyakorolni az olvasást,mert az én korosztályom aki abból tanult még tud olvasni,legalábbis akiket én ismerek.Próbáltam többféle könyvet,köztük diszlexiásoknak készült Meixner Ildikó féle könyveket is,de nem sok sikerrel.A Esztergályosné féle Az én abécém című könyvből tanultak.Tulajdonképp csak a tempón kéne növelni.Ha valakinek megvolna és elküldené nekem szívesen kifizetném a postaköltséget meg mindent.
2008. júl. 23. 20:13
 6/11 anonim ***** válasza:

Azt a könyvet én is szerettem és a családom is. Sajnos a kisebb testvéreim már nem olyanból tanultak. :( Nem is tanultak meg olyan hamar olvasni.

Szeritnem könyvtárban vagy antikváriumban megtalálod.

2008. júl. 24. 08:05
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Megpróbálom.
2008. júl. 24. 08:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nézd csak, itt megtalálod azt a könyvet amit keresel:

[link]

2008. júl. 24. 19:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok. Remélem azt a könyvet keresed amit beírtam a keresőbe. Ha nem azt akkor írd be a keresőbe és biztos kidob majd több találatot.

Sok sikert a könyv megszerzéséhez! : )

2008. júl. 24. 19:36
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen megnézem!!
2008. júl. 24. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!