Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért érzem úgy, hogy nem...

Miért érzem úgy, hogy nem vagyok jó anyja a babámnak. Normális ez?

Figyelt kérdés
Sajna a tej mellé tápszert is kell adnom neki, pedig minden lehetséges dolgot kipróbáltam már, de nem termelődik több és a baba is csak cumisüvegből fogadja el. Nem igazán ment neki a cicizés, volt, hogy ahelyett, hogy hízott volna, inkább veszített a súlyából. Most minden oké, de én pocsékul érzem magam. Úgy érzem megbuktam, mint kezdő anyuka. Még a gyereket sem tudom rendesen etetni.
2008. júl. 23. 15:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is jó anyuka vagy,ezzel ne is gyötörd magad.Sajnos sokan vagyunk úgy,hogy ki kell egészíteni a tejecskét tápszerrel.Ami nekem segített,az a More Milk kapszula volt.Mellette sok folyadék.A kislányom így este kap tápszert.Adj annyi tejet,amennyi van,az is nagy kincs neki.Attól még az anyukája vagy akkor is,ha tápszert kap,mert szeretettel adod és érzi a közelséged.Én egyébként már 4 hónapja csak fejek,mert egy téves diagnózis miatt 2 hetesen be kellett mennie a babócámnak a kórházba és ott rászokott a cumisüvegre.Jó babázást!
2008. júl. 23. 15:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem attol leszel jó anya hogy anyatejjel táplálod!!Lépj túl ezen sajna van ilyen hogy kevesebb a tejcsi és kell mellé a tápszer.Azzal törödj hogy egyen, nyugodt kiegyensulyozott környezet vegye körül, akkor ő is boldog baba lesz és kezdődhet a játék séta stb
2008. júl. 23. 22:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugyan már... Pár embertől én annak idején kaptam savazást, hogy miért csak három hónapig szoptattam, de hidd el, nem ezen múlik. Nem ettől lesz valaki jó anya. Ha a babád kiegyensúlyozott, vidám, akkor máris megtetted, amit tenned kell; nyugodt, vidám, biztonságos otthonban élhet.
2008. júl. 25. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!