Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az anyukák miért hiszik azt,...

Az anyukák miért hiszik azt, hogy a játékbolt egyenlő a játszóházzal?

Figyelt kérdés
Nem féltitek a gyereket annyira, hogy valami baja lesz ha magára ránt a polcról valamit? Miért nem lehet őket fegyelmezni egy ilyen üzletben is, ha ott nem tanulja meg egy közértben is így viselkedik?
2014. márc. 18. 18:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Amelyik anyuka ezt hiszi, az sehol nem tudja fegyelmezni a gye4rekét. Sajnos, ma a fegyelmezés ritka dolog.
2014. márc. 18. 18:10
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem fáj, de a kérdés az miért nem lehet őket fegyelmezni?? /Tisztelet a kivételnek, mert azért van pár édesanya aki a helyén kezeli a dolgokat/
2014. márc. 18. 18:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha tényleg nem volt hátsó szándékod a kérdéssel: Nem tudom. Mert ők gyerekkel élnek, nem gyereket nevelnek. Szerintem.
2014. márc. 18. 18:12
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
az emberek miért hiszik azt, h egy-két anyuka egyenlő az anyukákkal? :)))
2014. márc. 18. 18:25
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem azok az anyák hagyják a gyerekeiket randalírozni a játékboltban, akik nehezen vagy nem tudják kezelni a gyerek hisztijét. Megengedi hogy kedvére nézelődjön és játsszon a gyerek a polcokon található játékokkal, így azt remélik, hogy ha már megnézte és kipróbálta a gyerek, akkor nem lesz újdonság és elérhetetlen az a játék, így nem fog érte hisztizni és vergődni a gyerek, hogy vegye meg az anyukája. Kijátssza magát, és elégedetten továbbmennek.
2014. márc. 18. 18:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy 6-osnak igaza van, én is beszéltem olyan anyukával, aki azért viszi X áruház gyermekrészlegére a gyereket, hogy játsszon, mert akkor épp nincs pénze játszóházra. Tök komoly, mondta!!!

Nekem ez még annyira nem is lenne probléma, amit mondott, az viszont nagyon nagy probléma, hogy utána nem csinál rendet maguk után! Ez felháborító.

(ikeáról van szó, azért az laza hely)

2014. márc. 18. 18:41
 7/12 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőm hagyja, hogy a kislánya mindent kipróbáljon a játékboltban, sőt, a közértben is hagyja, hogy lepakoljon a polcokról. Ő meg visszapakol utána. Egy nagyon szófogadó kislányról van szó, akármit mond az anyukája, rögtön megcsinálja, de a barátnőm úgy gondolja, hogy csak azt tiltja neki, amit nagyon muszáj, és az üzletben lévő dolgoknak nem lesz baja, vigyáz rá a kislány. Egyébként meg így döntik el, hogy mit vegyenek a gyereknek ajándékba, kipróbálja a boltban, és ami tetszik neki, aztán azt kap szülinapra, karácsonyra vagy csak úgy.
2014. márc. 19. 06:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én megengedem, hogy a játékboltban megnézze a játékokat, anélkül, hogy kibontaná vagy összekeverné vagy széthordaná őket, de nem értem, hogyan eshetne bármi a fejére? Felmászik a polcra és magára ránt egy üllőt, vagy mi? Egyébként nem hinném, hogy a fegyelmezés ritka dolog, szerintem a legtöbb szülő teljesen normálisan neveli a gyerekét, meg olyanok is vannak, akik halálra nevelik őket, meg olyanok is, akik csak enni adnak nekik de nevelni nem nevelik.

Játékbolti eladó vagy?

2014. márc. 19. 08:29
 9/12 anonim ***** válasza:

Játékbolti eladó vagy? – igen, jogos a kérdés.

De jó a példa. Múlt héten a feleségem a gyerekkel játékboltban volt és a gyerek azt tette, amit írtál, lerántott a polcról egy nagy dobozt, a fiatal eladó meg annyira megijedt, hogy kiszaladt az üzletből, de pechére a kirakaton keresztül, az üzletvezető meg rossz lett, mindkettőjükhöz mentőt kellett hívni, szerencsére nem lett nagy baj. A feleségem időben eljött a gyerekkel. A gyerek egy életre megtanulta, hogy nem szabad ilyet csinálni.

2014. márc. 23. 04:34
 10/12 A kérdező kommentje:

Csak nem értettem, hogy hogy nem féltik a kicsiket.

A múltkor egy édesanya úgy vásárolt, hogy nem is foglakozott a kb: 1,5éves kislányával aki a fejére rántotta az egymásra pakolt fakockás dobozokat. Szegény nagyon sírt...

Mindenki válasza hasznos volt, köszönöm!

2014. márc. 24. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!