Segítség, nevelőszülő leszek! Van valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Már régen elhatároztam, hogy szeretnék nevelőszülő lenni, de mivel még csak most lettem 24 éves ezért eddig nem lehettem. A két gyerekem mellé szeretnénk magunk mellé venni még egy gyerkőcöt, de rengeteg a kérdés bennem. A legnagyobb félelmem ami miatt félek az egésztől, hogy mi lesz ha egyszer csak elveszik tőlem, hogy bírnám ki lelkileg. A gyereknevelés részétől nem tartok mert jó anyának érzem magam, sok türelmem van hozzájuk és nagyon szeretném ha csak sajnos 1 gyereket is, de ki tudnék szakítani abból a szörnyű környezetből amit itt csecsemőotthonnak hívnak és esélyt adni neki a normális életre.
Ha valakinek van tapasztalata ossza meg velem, hogy bátrabban vághassak bele ebbe az egészbe!
2009. dec. 15. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!