Kisgyermekes anyukák milyen otthoni munkalehetőségek vannak szerintetek egy baba mellett?
Ez sem rossz, de rengeteg meló...elmenni érte, válogatni, befekteteni, mosni, vasalni (ami szintén nem kis pénz) de a legtöbb időt a felvitel viszi el, macerás... és ki tudja, bejön-e. Nekem nem jött be, 3 éve vagyok teszveszes, alig adtam el egy-két darabot, pedig szinte mindenem 1 ftról indul...ami elment, az is csak 11-22 ftért, szóval ebből nem ruháztam át magunkat. De örülök, ha másnak bejön.
Én abban hiszek, hogy MLMen kívül nincs olyan munka, amit tudnánk csinálni, de az megint lutri...
MLM
Kedves elősző válaszolóval egyetértek.
Ez a jövő üzlete, magyar embernek ez a legjobb esély a kiugrásra.
Kedves Kérdező! Ha ebben gondolkodsz, akkor pá tanáccsal segítenék, mert nagyon meg kell nézni, melyik céghez megy az ember.
1. Legyen jó, megbízható, segítőkész a felső vonal, mert én voltam rossz csapatban, nem segítettek semmit, most másik cégnél vagyok és olyanok is segítenek, akik már nem látnak belőlem direktbe pénzt.
2. Jó termék legyen. Ami te is használsz és szívesen ajánlasz.
3. Jutalékrendszer. Mo-on ma azt hiszem, egyetlen mlm cég van, ahol nincs szintvisszaesés.
4. Tudni kell, hogy ez is egyfajta vállalkozás abban az értelemben, hogy idő kell, míg felépül az üzlet. Van, akinek elég rá 2 hónap, van akinek 12 kell.
5. A legtöbb cégnél van az induláshoz első rendelés, vagy hasonló. Ne fizess kp-t a tagságért, csak úgy fogadd el, ha pl. egy minimum rendelést adsz le a tagságért, 10-20e-ig elfogadható. De ez se kegyen kötelező.
6. Legyen oktatás. Ingyen! A pofám leszakad, amikor egy mlm cég pénzt kér a képzésért. Van, amiért fizetni kell és érdemes, mert pl. egy Nógrádi Bence vagy Tonk Emil előadás megéri, na de itt is az utazási ktg-et fizeted ki, 1-2 e ft, nem 30-100e a beugró.
Szóval ilyenekre érdemes figyelni.
Szia. Mi a lyoness-t kezdtük el csinálni, azaz oda regisztráltunk és már jött vissza egy csomó pénz. (törzsvásárlói rendszer)
Ha esetleg ez érdekel bővebben,küldj egy email-t.
Nekünk bevált így a 8 hónapos babánk mellett egy kis keresetkiegészítésként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!