Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek is feltűnő, ha...

Szerintetek is feltűnő, ha egy csinos fiatal csaj 3 kisgyerekkel sétál, akik korban is közel vannam egymáshoz?

Figyelt kérdés
2014. márc. 7. 15:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%
Az szép. 23 éves korod óta semmit nem csináltál csak teherbe estél és szültél. Hát minden elismerésem
2014. márc. 7. 19:28
 12/18 anonim ***** válasza:
59%
Pontosan, jól kiszámoltad. Köszönöm az elismerést.
2014. márc. 7. 19:41
 13/18 anonim ***** válasza:
én 28 vok, 6 éves a nagy, 3 a középső és 2 a kicsi. De nem egészen értem a kérdést, jó vagy rossz értelemben feltünő ez? Mert az enyémek általában jó gyerekek, de tudnak vitázni is.
2014. márc. 7. 19:42
 14/18 anonim ***** válasza:

hú 2es válaszoló, nem semmi :)

rád aztán igazán nem mondhatják, hogy "megélhetési gyerekvállaló" :D (ugye ők 3 évente szülnek, csak hogy ne legyen félreérthető)

a tested hogy viselte azt, hogy ilyen gyorsan jöttek a gyerekek egymás után?

megmondom őszintén, enyém 4 éves és pár hónapja érzem azt, hogy "kipihente" a testem a terhességet :D

2014. márc. 7. 21:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy,hogy a testem felvette a "ritmust", teszi szépen a dolgát, mostanában megint kezdek formába lendülni, most már ez csak egyre jobb lesz.
2014. márc. 7. 21:32
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Engem is mindig megbámulnak, pedig már 33 vagyok és csak 2 fiam van, akik 7 és 4 évesek.

Talán amiatt, hogy állítólag 25-nek tűnök, így azt hihetik, hogy 18 évesen szültem a nagyot és mivel a kicsi 3 évvel utána jött, ezért megélhetési anyuka vagyok? :)

Bár ezt 1 mp alatt nem tudom ki tudja átgondolni, de mindegy :)

2014. márc. 8. 09:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk akinek 28 évesen 5 éves gyereke van, úgy hogy orvos, amit alapból nem végezhet el 24 éves kora előtt, az is elég érdekes.
2014. márc. 8. 11:54
 18/18 anonim ***** válasza:
49%
22 évesen született az első (még az egyetem alatt, sokunk így csinálta az orvosin). Már mellette csinálta a szigorló féléveket sok segítséggel, egy éves korától volt bölcsis a kicsi. Utána jött az államvizsga, 24 évesen szülte a következőt, majdnem 26 volt, amikor a harmadikat, a legkisebb 11 hónapos korától dolgozik. Most rezidens. Ennyi. Semmi extra, sokan így döntünk, a munkából nehezebb kiszakadni, mint egyetem mellett babázni. Az én férjem egyébként 29 éves, ő is orvos, de ő külföldön töltött egy évet, tehát hét év alatt végzett, utána kapott egy másik ösztöndíjat fél évre, phdzott, és csak most rezidens, tehát ugyanott tartanak kb. Semmi extra, szerintem simán meg lehet csinálni.
2014. márc. 8. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!