Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy fényképes...

Mennyibe kerül egy fényképes naptár készíttetése?

Figyelt kérdés
A nagyszülőknek szeretnénk a kislányunk fényképével naptárt készíttetni. Aki csináltatott már ilyet, kb. mennyibe kerül? Fali naptárra gondoltunk, minden hónapban más képpel.
2009. dec. 13. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

én innen rendelek fotókat,mert az elfogadható áron van.ezen van,de ha beirod keresőbe biztos dob ki néhány találatot még.

2009. dec. 13. 17:04
 2/8 anonim ***** válasza:

dM FOTOVILÁG

nagyon jó árba vannak a naptárak

2009. dec. 13. 17:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi most karácsonyra csináltattunk az egyedinaptar.hu oldalról. 3200 ft körül volt darabja, de egyáltalán nem vagyok megelégedve a minőséggel, pedig direkt megkértük a sógoromat, hogy a profi gépével csináljon képeket. Az előnézettel nem is volt gond, de a végterméken a legtöbb kép sötét és közelről elmosódott. Szóval őket nem ajánlom.
2009. dec. 13. 18:02
 4/8 anonim ***** válasza:

[link]

Itt ingyen Te is megszerkesztheted, szerintem sokkal olcsóbb. De mi a számítógépen magunk szerkesztettük meg powerpoint-ban, nagyon szuper lett!!

A dm-es sem rossz csak azt hiszem 10-e volt a határidő a rendelésre.

2009. dec. 13. 18:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, az lemaradt, hogy 1500 Ft-tól vannak már naptárak, ahogy én nézegettem a neten. De a házhoz szállítás is pénz.
2009. dec. 13. 18:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok,én most csináltattam asztali naptárat normál méretben 5 darabot!10.000 ft-ot fizettem,tehát 2000 ft volt,nagyon szép lett!

Én egy gyorsnyomdában csináltattam Balatonalmádiban,de már több fotós bolt ajtaján is láttam kiírva,hogy ilyet készítenek!

Nézz körül,ne csak a neten!

2009. dec. 13. 21:39
 7/8 anonim ***** válasza:
2009. dec. 13. 22:23
 8/8 anonim ***** válasza:
én meg tudom csinálni ingyen is ha érdekel hogyan írj privit
2009. dec. 14. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!