Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, apukák! Milyen...

Anyukák, apukák! Milyen tetoválásod van, vagy szeretnél, ami a gyermekeddel kapcsolatos?

Figyelt kérdés
2014. márc. 5. 13:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem a kislányom és a kisfiam arcképe van a hadamra tetoválva, az alhasamra pedig a nevük. A kedvesemnek pedig a mellkhasára az arcképük és nevük.

Nagyon szeretjük a gyerekeinket, értük élúnk. Nagyon családcentrikusak vagyunk, nekem a szüleim arcképe is rám van varrva

2014. márc. 5. 22:14
 12/14 anonim ***** válasza:
A neve lesz, köré nonfiguratív minta + születési dátum.
2014. márc. 6. 15:13
 13/14 anonim válasza:
0%
A tetoválás hülyeség, egészségtelen, veszélyes, és ha a gyereknek nem fog tetszeni, akkor undorító is
2014. márc. 10. 08:58
 14/14 Gábor bátyó ***** válasza:
36%

Előre bocsátom,hogy amit mondok, az nyilván csak az én véleményem és egyik kedves szülőt sem szeretném megbántani vele.

Azt gondolom,hogy a bőrünk sem nem anyakönyvi kivonat, sem nem hirdető tábla.

Az ember a szeretetet a szívében, lelkében hordozza nem a bőrén. Szép emlékeink nem a bőrünkön,hanem az elménkben és örökkévaló szellemünkben tárolódnak.

A képek egy pillanatot rögzítenek,egy adott percnyi állapotot,ami gyorsan elszáll: a születés utáni percek, az óvodai ballagás, az első bizonyítvány,, a lányunk/fiunk esküvője néhány perc az életből.Becsukjuk a szemünket és visszagondolva láthatjuk ezeket.Ehhez nem kell tetoválni.

A szeretet nem egy felirat,de nem is egy kép.A szeretet egy viselkedési forma. Mondanék egy példát, ha szabad a saját életemből.Mi az ami megmarad egy gyerekben a szüleiről. Emlékszem, hogy amikor a szüleimmel sétálni mentünk és elfáradtam, apám gyakran a nyakába vett és télen is mindig meleg volt a keze és hazáig menet melegítette a hógolyózástól átfagyott ujjaimat,pedig nem tetováltatott a testére.

2014. márc. 10. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!