Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig kell sterilizálni a...

Meddig kell sterilizálni a baba dolgait?

Figyelt kérdés
4 hónaposan még muszáj?
2014. márc. 3. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Én még addig sem sterilizáltam.
2014. márc. 3. 14:35
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Elég ha elmosod forró vízzel, mi sosem sterilizáltuk szinte...
2014. márc. 3. 14:42
 3/6 anonim ***** válasza:
A cumisüveget én sterilizálom néha még mostanában is (másfél éves, a reggeli kakaót cumisüvegből issza). A tejtől/tápszertől egy idő után a cumisüveg cumija bebüdösödik, hiába mosom el, és csak a forralás után megy el a szaga. Gondolom a baktériumok miatt lesz büdös egy idő után. A játékokat csak addig sterilizáltam néha amíg a szájába vette (7-8 hónapos)
2014. márc. 3. 15:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Ilyenkor mar csak azt csinaltam h par naponta a tapszeres uvegeket fogtam es a vizforraloba forraltam vizet es azzal oblitettem ki az uveget elmosas utan. Nem sterilizaltam kulon. A cumit akkor mikor uj volt aztan azt is csak eloblitettem. A jatekokat is csak ha uj volt.
2014. márc. 3. 16:41
 5/6 anonim ***** válasza:
35%

Sose sterilizáltam.

Én amondó vagyok hogy ahoz hogy kitudjon alakulni a megfelelő immunrendszer igenis kellenek az ingerek.

Persze ez nem azt jelenti hogy a fertőző osztályra kell vinni a gyereket, de a patika tisztaság szerintem kifejezetten ártalmas.

2014. márc. 3. 18:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Én addig sterilizáltam amíg nem tettem a szőnyegre, az sem steril. Szóval amíg a kiságyba volt, addig persze, de aztán mikor már játszószőnyeg, pláne mikor már lekúszott róla, akkor már nem, max néha a cumisüveget, de a játékokat már nem.
2014. márc. 3. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!