Névötletek kislánynak?
Ma tudtam meg, hogy kislányom lesz :) A férjemmel már sokat gondolkoztunk a neveken, de túl sok tetszik és nagyon nehéz leszűkíteni a kört.:)
A mi ötleteink: Elza, Emma Róza, Emília, Viktória, Katerina, Felícia, Antónia, Anasztázia, Szvetlána
A vezetéknevünk: Géczy
Minden ötletnek és véleménynek nagyon örülnénk :)
A Ti választott neveitek közül a Katerina, Felicia, Antónia tettszik.
Én meg le tudom képzelni a Barbara,Lilla,Georgina,Bella,Nóra,Noémi,Diána neveket.
Ha megvan a név, megírod? :)
Az Ellina és az Elena is gyönyörű név :) Ma megosztottuk a családdal, hogy kislányunk lesz és a neveket is felhoztunk. Az Emma Rózát leszavazta a család, mert van Róza nevű a rokonságban :(
Úgyhogy maradt az Antónia, Anasztázia és az Ella Azálea és ez bővülni látszik az Elenával és az Elizabettel (édesanyám javaslata, és mi fontolóra vesszük), illetve még előkerült a Heléna is (a dédmamát hívták Géczy Helénának)
Mindenképp megírom ha sikerült dönteni, nagyon kedves tőletek, hogy segítetek :)
Nekem az Elza helyett az Eliza tetszik, illetve a Liza. De tetszik még a Szilvia, Mira, Norina, Nadin, Olívia, Dóra
Sok kitartást és türelmet a név kiválasztásához, nem lesz egyszerű dolgotok, rengeteg gyönyörű női név van :)
A kedvenc lánynevem az Amina. Szerintem szépen hangzik? Géczy Amina. Az én gyerekemet is így fogják hívni:) Majd ha lessz!:D
GRATULA A KICSIHEZ.
Jah a tieitek közül az Emma önmagába is tetszik. Én régen azt terveztem, hogy Amina Emmának fogják hívni a gyerekemet. Az emma helyett találtam Védát, Szelinát és Lillát.
Szia szia!
Én nagyon szeretem a magyar neveket. Így én ezekből is sorolnék fel neked párat. Az én lányom Lelle.
Amik még tetszettek az a Villő, Csinszka, Zselyke
De mivel neked a különlegesebb nevek tetszenek.
Loretta, Lenóra, Elinor, Amíra, Amédea, Debóra, Zorka, Szonja, Dafni, Damarisz, Larina,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!