Hogyan lehet tolerálni a velünk élő nagyszülőt, amikor addig zörög, csoszog amíg tuti felkelti az alvó kicsit? Ha elvan egyedül tuti akkor akar vele beszélgetni.
1es vagyok. Ne várd :( Nagyon rossz ha nincsenek és hidd el hiányoznának :((
Nem bántásból írtam de én így gondolom. Egy kicsit nyiss feléjük. Te sem gondolhatod komolyan hogy direkt keltik fel a gyereket. A te szüleid vagy a férjedé egyébként?
Gondolj bele, van már egy 2-3 (vagy több) éves gyereked és egy újszülött babád. Nem mondhatod mindig a nagynak, hogy maradjon síri csendben.
Esetleg foglald le addig a nagyit/papit valami csendes szöszöléssel. Vezesd be magatoknak a csendes pihenőt, üljetek le kávézni, vegyél neki fonalat, kössön, horgoljon, fejtsen rejtvényt stb.
Nem hiszem, hogy direkt csinálja.
A gyereknek is az a jó, ha megszokja a környezet zajait. Nem tudom, hol éltek, de a nagyvárosban mindig van alapzaj, vidéken pedig ott a sok kutyaugatás, pékes kocsi, tejes kocsi, fagyis kocsi csilingelése.
Először is: nem első gyerek- ergo- nem a síri csendről beszélek
másodszor nagyapát semmivel nem lehet lefoglalni- nyilván nem ide jönnék panaszkodni, ha nem fogytam volna ki az ötletekből. Csak krumplit hajlandó pucolni, és egy fajta újságot elolvas minden nap. és ennyi-se több-se kevesebb Nem érdekli semmi, menni nem bír(mármint sétálni)az ülős munkát meg sosem csinálta- nyilván nem most fogaj 79 évesen elkezdeni, de bármilyen ötletet szívesn veszek- hátha van olyan amit még nem próbáltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!