Mondanátok L és K betűvel kezdődő lányneveket?
Ami nem túl hosszú, nem giccses, szép és használható nevek, amit nem kell agyonbecézni, felnőttként is megállja a helyét. És mondjuk a jelentése is pozitív. :)
Névgyűjtőt én is találok a neten, azt ne linkeljetek kérlek.
Az Anyukák véleményére vagyok kíváncsi, ki mit adna a babájának ezekkel a feltételekkel.
(Lili, Liza, Luca, Kitti, Kinga, Kata - ilyesmikre gondoltam, de még sok van)
Köszönöm
Nekem a Léna a favorit,ha lesz egy lányom,így hívják majd. :) De tetszik még a Letti,Lotti,Léda.
Karina,Karolina.
L betűs nevek amit adnék is: Lelle, Lilla
K betűs nevek: nekem amit szívesen adnék az csak a Kinga, de ezt írtad te is.
Ilyen feltételekkel van még: Léna, Kincső, Kíra de ezek nem tetszenek nem adnám őket.
Laura, Lujza, Letícia, Lenke, Léna, Léda, Lilla, Lea, Linda, Liza, Lola
Kamilla, Karola, Kincső, Klára, Klaudia, Korinna, Kornélia, Krisztina
Nekem ezek tetszenek, szerintem az összes közül ezek a legvállalhatóbbak azokon kívül, amiket te is írtál. :)
Köszönöm mindenkinek! :)
Mi a tapasztalat, Apuka mikorra tud döntést hozni nevet illetően? :D egyáltalán meddig kell noszogatni? mert nálunk egyelőre "Hmm.. nem is tudom, nem tetszik" a válasz mindenre.. ha már unja a naptárböngészést beköp egy "Dönts te, Drágám."-ot majd 1-2 ötlet után azonnal, "Na azt biztos nem adjuk neki!" a válasz...
Persze Ő nem tud nevet mondani, ami női neveket ismer, az kb. az enyém és az édesanyjáé... (pedig voltak exek, osztálytársak, ismerősök... :D kreatív pasas, szóval nem is értem)
Már viccből feldobtam neki, Lenke lesz - VéletLenke vagy ÖtletteLenke :D erre azt mondta a Szomszédokban aranyos karakter volt Lenke néni.. hát köszi :D meg se született, de már néni formában kezeljük.
Nem akartunk megbántani egyetlen Lenkét sem, nekem tetszik a név, csak ahogy elnézem Apuci reakcióját, nálunk nem ő lesz a befutó, de remélem lesz Lenke barátnőnk majd az oviban vagy iskolában :D Könnyű, komoly kis név.
4-es vagyok. Ki pontozott le és ugyan miért? Írtam neveket a kérdésnek megfelelően. Ráadásul senki más válasza nem lett lehúzva, akkor az enyém mégis miért?
Komolyan elveszitek az ember kedvét attól, hogy bármit is írjon, vagy segíteni próbáljon!
Második vagyok és én is le lettem pontozva:)
Úgyse fog jönni senki és mondani, hogy helló én pontoztalak le:)
Volt egy kérdés és arra válaszoltunk. A név az ízlés dolga, szóval szerintem itt minden válasz hasznos.
Én mindenkinek Zöld mancsot nyomok, mivel szerintem sincs rossz válasz erre a kérdésre!
Sajnálom, engem is felháborít, mert én tettem fel a kérdést, nekem válaszoltok, ne más ítálje már meg, hogy az hasznos-e vagy sem... Nekem mind hasznos, és jelét is adtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!