Ha Eszternek hívják a kislányunkat, milyen nevet adnátok a kis tesónak, ha Ő is lány lesz?
Nekem az furcsa, hogy a testvér nevéhez választják a szülők a nevet, hisz két külön személyiség a két gyerek.
Például ha azonos betűvel kezdődne akkor kislánynak: Enikő, Emma, Emese, Elvira, (Mindnek van Eszter nevű testvére.
Illik hozzá nekem még a Réka is.
Kisfiúnak nincs ötletem, de szerintem csak azért mert nagyon kevés fiú név tetszik.
Szerintem fontos, hogy mi a tesó neve. Elég fura család lenne ahol van egy Bennett, egy Sándor, egy Dzsenifer vagy egy Özséb testvérpár, nem? :)
Eszter mellé nekem is a Dóra tetszett a felsoroltak közül, de a Sára is szép, bár nem volt a listán :)
Az Eszter bibliai név, tehát illik hozzá: Abigél, Diána, Éva, Hanna, Judit, Olívia, Noémi, Viktória.
E betűs nevek: Emma, Emília, Enikő, Edina, Erika.
Vagy bármi más, ami tetszik. Anyámék sem úgy választottak nevet, hogy illünk-e egymáshoz, hanem a kedvenceiket. Egyikünk ősmagyar, a másik török, én pedig francia
eredetűt kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!