A férjetek mennyire ért egyet veletek a baba dolgok vásárlásában?
köszönöm nektek is :)
kedves 19es válaszoló. pont ez az, hogy amit néztem bútort az 50ezer, amit te írtál az 35ezer, tehát 15tel kevesebb és van benne egy komoly szekrény is.
mindegy is, én sem akarok nagyon drága dolgokat, mert akkor már kb egy hónapja rágnám a fülét mikor 100ért láttam hasonló...sőt ugyan ilyen összeállítású bútorszettet több száz km-re tőlünk. ez meg pesten van lassan úgy is megyünk családot látogatni, tehát többnyire útba esik.
köszönöm mindenkinek a választ, már nézte hogy befér e lapra szerelve minden hosszba keresztbe :) a többi dologgal meg egyezkedünk, ezek után valszeg valamiben engednem kell :)
mindenkinek ment a zöld kéz :)
Nálunk én vagyok az, aki nő létére utál vásárolni. Ha muszáj, akkor inkább neten, csak plázába/üzletbe ne kelljen bemenni. (Külön szenvedés magamnak vásárolni, mert azt kénytelen vagyok a helyszínen felpróbálni, ezért oda kell mennem)
Viszont imádok és tudok is elég pofátlanul alkudni. Bár keret lett volna rá, rákattantam, hogy minél olcsóbban hozzuk ki a gyerekcuccokat. Ebay-en sikerült megvennem egy komplett babakocsi készletet 20 rugóért (isofixes talppal, hordozóval, tényleg mindennel), ami újonnan 200 körül lett volna. Kis kosz van rajta, de 5 rugóért 70 fokos gőzborotvával megoldják.
Bútort is használtan találtam, szép és újonnan az is 3-4-szeres áron lett volna.
Közben lakást is kellett venni, ott igazán kiereszthettem a karmaimat alku terén. Csak a megspórolt/lealkudott összegeket figyelembe véve 2 misivel előrébb vagyunk, ezt valószínűleg lakásfelújításra fordítjuk majd.
Egyébként a férjem az, aki képes becsábulni egy boltba - legalább nézegetni, ha nem is vásárol. A legelső ruhát is így vettük meg, hogy behúzott egy plázába ruhákat nézni. Én 5 perc után tikkeltem a tömegtől, ő csorgó nyállal nézegette a babacuccokat, meg a "nézd, tigrisnek is öltöztethetjük" jellegű overall-okat :)
Ezért a tényleges bevásárlást ő végzi, egyúttal a szüleimet is nehéz lelőni, ők is túlmozgásosak a témában.
Aztán a férjem haveri köréből, munkatársaitól is rengeteg "ááá, itt áll halomban, a gyerek rég kinőtte, szívesen odaadom" cuccot kaptunk. Szerintem felét fel se tudja majd venni, mert előbb kinövi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!