Fagyasztásból felengedett embriók visszaültetése teljes beavatkozásnak számít?
Sajnos természetes úton nem lehet a párommal gyermekünk , ezt tudjuk 3. éve járunk is pannon reprodukciós intézetbe.
Kettő leszíváson voltam eddig ,kétszer fagyasztott embriót ültettek vissza tehát összesen 4 beavatkozáson vagyok túl-
Áprilisban lesz majd az 5. Úgy tudom hogyha az 5. sem sikerül akkor már az O.E.P nem támogatja a beavatkozásokat ,és súlyos összegeket kérnek a beavatkozásokra és a gyógyszerekre is teljes összeget kell fizetni. Viszont azt hallottam hogy a fagyasztott embriókat mikor behelyezik azt nem számolják bele. Tehát most nem tudom pontosan hogy mennyiszer mehet még Országos Egészség pénztár által támogatva.
Köszönöm kedves 10-es, hogy megerősítettél! :)
Nem mellesleg 27 éves nő vagyok, megéltem egy s mást, azért írtam, amit írtam. Aztán ha ne adj' Isten összejön a gyerek, de génhibás lesz, akkor meg megy majd a sírás, hogy miért kellett erőltetni.
És ezt már csak halkan jegyzem meg: én max. 2 próbálkozást támogatnék, de azt se teljes mértékben. Pont amiatt, mert nyilván nem véletlenül jelez a test, és nem működik.
Kedves 12-es!
Azért mert szerinted hülyeségeket írunk Hókuszpókusszal( én a 10-es vagyok)nem biztos,hogy az.Mindenkinek szabadságában áll azt gondolni,amit akar.Neked ezt,másoknak mást.Mindenki a saját tapasztalatain keresztül éli meg a saját világát.
Részemről se téged, se mást nem szeretnék győzködni.Az ugyanis teljesen felesleges.
Mindenki szabad ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!