Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fagyasztásból felengedett...

Fagyasztásból felengedett embriók visszaültetése teljes beavatkozásnak számít?

Figyelt kérdés

Sajnos természetes úton nem lehet a párommal gyermekünk , ezt tudjuk 3. éve járunk is pannon reprodukciós intézetbe.

Kettő leszíváson voltam eddig ,kétszer fagyasztott embriót ültettek vissza tehát összesen 4 beavatkozáson vagyok túl-

Áprilisban lesz majd az 5. Úgy tudom hogyha az 5. sem sikerül akkor már az O.E.P nem támogatja a beavatkozásokat ,és súlyos összegeket kérnek a beavatkozásokra és a gyógyszerekre is teljes összeget kell fizetni. Viszont azt hallottam hogy a fagyasztott embriókat mikor behelyezik azt nem számolják bele. Tehát most nem tudom pontosan hogy mennyiszer mehet még Országos Egészség pénztár által támogatva.

#kisbaba #gyerekvállalás #lombik program #Pannon reprodukciós intézet #országos egészség pénztár
2014. febr. 24. 22:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
19%

Köszönöm kedves 10-es, hogy megerősítettél! :)

Nem mellesleg 27 éves nő vagyok, megéltem egy s mást, azért írtam, amit írtam. Aztán ha ne adj' Isten összejön a gyerek, de génhibás lesz, akkor meg megy majd a sírás, hogy miért kellett erőltetni.

És ezt már csak halkan jegyzem meg: én max. 2 próbálkozást támogatnék, de azt se teljes mértékben. Pont amiatt, mert nyilván nem véletlenül jelez a test, és nem működik.

2014. febr. 25. 08:10
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkora hülyeségeket írtok. Igen van olyan, hogy lelki ok miatt nem jön, de van amikor nem. Nekem is lombik gyerekem van, mert csak így lehetett gyerekünk. Nem lelki okok miatt. Egészséges mint a makk, ahogy a lombik gyerekek igen nagy része.
2014. febr. 25. 12:44
 13/16 anonim ***** válasza:
36%

Kedves 12-es!

Azért mert szerinted hülyeségeket írunk Hókuszpókusszal( én a 10-es vagyok)nem biztos,hogy az.Mindenkinek szabadságában áll azt gondolni,amit akar.Neked ezt,másoknak mást.Mindenki a saját tapasztalatain keresztül éli meg a saját világát.

Részemről se téged, se mást nem szeretnék győzködni.Az ugyanis teljesen felesleges.

Mindenki szabad ember.

2014. febr. 25. 15:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam, hogy nem gondoltok amit akartok, csak azt, hogy hülyeség. Nem is pontoztam le érte senkit.
2014. febr. 25. 16:03
 15/16 anonim ***** válasza:
A Tapolcaiba jártál? A portával szemben a faliújságon kinn van hogy honnan lehet támogatást kérni.
2014. febr. 28. 16:22
 16/16 A kérdező kommentje:
Kedves 10 és hókuszpók ha nem tudjátok hogy működnek ezek a dolgok amikről írtok akkor inkább ne írjatok mert csak szánalmas buta embereknek fogtok látszani, ugyanis tudni kell hogy aki lombik programban vesz részt számost vizsgálaton kell hogy részt vegyen többek között a genetikai vizsgálaton is. Tehát ha nem akartok kis 10-en éves hülye gyerekeknek látszani olyan témához írjatok amelyben tájékozottak vagytok. Ha bele gondolok mennyi szánalmas ember van "gén hiba" lombik programban. Kicsit olvassatok utána ha ennyire érdekel titeket a téma , és javaslom hogy genetikai olvasmányokat is olvassatok.
2014. márc. 14. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!