Étkezéshez keresnék ülésmagasítót a 21 hónaposomnak. Hol, milyen néven keressem? Nem flancos kell, nem kell tálca elé, meg ilyesmi.
Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 21:33
1/8 A kérdező kommentje:
Amit a székre kell rátenni, hogy felérje az asztalt.
2014. febr. 24. 21:43
2/8 anonim válasza:
Mi felénk ezt úgy hívják párna :)
Viccet félre téve komolyan tegyél vastagságtól függően egy-két párnát a gyerek feneke alá.
4/8 A kérdező kommentje:
A párna, összehajtogatott pléd nem jó, mert úgy hajítja félre, hogy a lakáson átrepül :)
Igen, ilyenre gondoltam. 15 kg-ig? Már most 13 kg a gyerekem.
2014. febr. 24. 21:53
5/8 lcs válasza:
ja, azzal ne foglalkozz, az csak a matrac miatt van ami eredetileg bele van téve a magasításhoz, simán bármit belehajtogathatsz, párnát, plédet, ugyan olyan stabilan tart. nekünk van, csak azért merem mondani:))
6/8 lcs válasza:
akárhova viheted, akármilyen székre rá tudod csatolni, és egy kistáska helyet foglal az egész.
7/8 anonim válasza:
Chicco Pocket Snack-em van, nagyon szeretjuk! A magassaga negyfelekeppen allithato. Mindenhova visszuk magunkkal. Bar a kistaskanak eppen nem mondanam osszecsukva. Lehet te egyszerubbre gondolsz, hattamla nelkul?
A linket meg nem neztem meg.
8/8 anonim válasza:
A Tescoba vettem a legolcsóbbat 1500Ft volt,én is az étkezőszékre kerestem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!